Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rottttttt

kolejny weekend sama

Polecane posty

Gość rottttttt

mam chłopaka mieszkamy około 40 km od siebie a on był ostatnio tydzień temu na 15 min a tak to siedze kurwa sama i8 y\tyle bo oczywiscie moje wspanie\ałe kolezanki wolą siedzieć na gg niz sie spotkać

Gość 40 km to nie koniec świata
chyba może przyjechać na dłużej lub częściej? Albo Ty do niego?

Gość rottttttt
nie ma swojego auta o rodzicom chyba czesto jest potrzebnne. dzis miałam przyjechać na dni jego miasta ale nie maiłam z kim a tak to mnie nigdy do siebie nie zaprasza. jeszcze wczoraj był z kumplami na tych dniach i sie bawił a ja siedze w domu jak głupia geś :(wkurwiona jestem

Gość 40 km to nie koniec świata
A jakieś autobusy, pociągi? Może na Skypie pogadajcie (będzie taniej niż przez telefon)? Może da się wziąć w pracy wolne i pojechać na ten jeden cały dzień? Przecież przenocowanie to też nie jest chyba straszny problem, jeśli nie da się u nikogo znajomego to może w jakimś młodzieżowym schronisku za 30 zł (tyle zarobi przez parę godzin roznosząc ulotki).

Gość rottttttt
autobusów nie ma bo mieszkam w tzw. zadupiu . JA nie mam go jak przenocować za bardzo.aaa szkoda gadac . do pracy nie chodzi ale ma teraz remont to nie ma czasu na tygodniu.a tak to przyjeżdza jak wraca ze studiów z innego miasta. na wakacjach to masakra jakas jest...