Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam z Gdingen

co oznacza zielona opaska na ręce??

Polecane posty

Gość Adam z Gdingen

Gość Adam z Gdingen
czy to znaczy :lubie seks analny: ??

Gość Adam z Gdingen
słyszałem ,że to taki znak ,że ta osoba podciera się samą ręką bez użycia papieru toaletowego i ta opaska o tym informuje innych ludzi. Podobno taka nowa ekologiczna moda , czy to prawda ?

Gość gość
Bardzo śmieszne!!!! Zielona opaska oznacza , ze osoba, która ją nosi ma wszczepiony rozrusznik serca. Można nie wiedzieć ale prostackie komentarze są zbędne.

Gość gość
nie rób sobie jaj. jaki rozrusznik? zbyt poważne to by sobie z chorych drwic. a wracając do zielonej opaski to noszą ją prawiki , zieloni w tych sprawach zdani tylko na ręke

Gość gość
Ja rozumiem, że kafeteria to dno ale żeby się z takich rzeczy nabijać w ten sposób?

Gość gość
"Zielona opaska oznacza, że pacjent został zakwalifikowany do grupy z najniższym stopniem zagrożenia życia, co oznacza, że będzie przyjęty w trzeciej kolejności. Czas oczekiwania może w tym przypadku wynieść do 7 godzin." Taką informację znalazłem na stronie szpitala w Krośnie.

Gość gość
zielona -zdrowie, ekologia, dawstwo tkanek i narządów, rak jajnika, zaginione dzieci, białaczka, depresja dziecięca, bezpieczna jazda, akcja przeciwko budowie obwodnicy Augustowa przez ekologicznie cenne tereny Doliny Rospudy zielona z czerwonym i białym paskiem -solidarność z niepodległą Czeczenią ciemnozielona _pomoc ofiarom tsunami.