Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dudkowa

Pierwsze dziecko po 30-stce, z nadzieją na 2011 rok!

Polecane posty

Gość Dudkowa

Witam wszystkie 30-sto i starsze latki ;-) które dopiero teraz chcą / lub mogą mieć pierwsze dziecko. Wszyscy mówią, że późno.... Wiem, ale czasami się tak zdarza. Nie zawsze to wynika ze super kariery zawodowej, egoizmu czy braku odpowiedniego partnera. Często to kwestia trudnej sytuacji osobistej, zdrowotnej, etc... Witam wszystkie, które właśnie teraz zabierają się do pracy ;-) Czy ktoś się dołączy?

Gość ...Misha...
Cześć! Jestem po 30-tce. Z nadzieją, a raczej 'przy nadziei' ;). Maleństwo ma pojawić się na świecie w pierwszym kwartale 2011. :)

Gość Dudkowa
Witaj Misha! Gratulacje!!!! A czy mogę spytać jak długo się staraliście??

Witajcie....:-D My staramy sie od ponad 2 lat, a tak świadomie, od kiedy wiemy, że ja mam problemy z owulką od stycznia tego roku... Teraz mam przerwę wakacyjną a d II połowy września zaczynamy znowu ze stymulacją.....

Witaj Miśkaaa!!! W takim razie życzę powodzenia i trzymam kciuki!! To nasza dopiero pierwsza próba...okaże się 14-ego, wtedy powinna być @...

Gość dudkowa a jestes
moze ze sztumu?

Gość za stara jesteś lepiej usuń

Jakby co....ignorować trole. Wszędzie są...muszą czymś zająć wolny czas.

Gość za stara jesteś lepiej usuń
pewnie syjamskie :p

Współczuję nieregularności cyklu. Ja mam odpukać 28 dni (przeważnie, bo raz miała 26, a raz 32, ale to były incydenty...). Mam nadzieję, że jeszcze się ktoś do nas przyłączy...

No ja generalnie od prawie roku miałam 28 - 30 dniowe, ale ostatnie 2 cykle 36dniowe i to mnie zaczyna denerwować....:(:( ale dzisiaj mam 13dc i coś czuję, że jajniki pracują, pracuję. Więc może :)

Miśkaaaa, no to do dzieła!!! Trzymam kciuki! Mam nadzieję, że niedługo któraś z nas zobaczy te 2 magiczne kreski na teście, a Tobie pierwszej się należy...dłużej się starasz!

Choć u mnie też jakoś od paru m-cy się zmieniło... Zawsze miałam @ tak maks. 5 dni, i pierwsze 3 obfite, później coraz mniej. A teraz od jakiegoś czasu mam 7 dni i często 1-szy taki sobie, potem nawet 2 dni nic i potem 4 dni maks....nie wiem co to ma być...też mnie to denerwuje, ale regularnie raz w roku cyto, usg, (byłam w lutym) więc mam nadzieję, że jest ok.

Miśkaaaa, ja jakby co to będę tu zaglądać (wciąż mam nadzieję, że są jeszcze babeczki, które są po 30-stce i dopiero się zabierają do pracy ;-) nad maleństwem.... wiem, że są na innych forach, ale tam się już znają, więc lepiej było założyć coś nowego). Pracuję w systemie 12h, więc nie zawsze będę za dnia, zerknę jak wrócę z pracy, ale mam i dni gdy mam wolne, więc będzie różnie... Piszę byś się nie zraziła, jak nie będę odpowiadać ;-)

Nie zrażę się.....Je tez jestem na innych forach. Pracuje na 2 zmiany i wracam baaardzo różnie do domu....Więc tez nie zawsze pewnie będę miała czas, żeby zajrzeć..... Myślę, ze jest sporo kobiet w podobnej sytuacji :(:( Miłego wieczorku :):)

Wzajemnie! I podkręcaj atmosferę, żeby w tym właściwym momencie przystąpić do działania ;-)

Gość kjuhg
Ja w październiku będę miał 38 urodziny a właśnie zostałam szczęśliwą mamą slicznej dziewczyki i zamierzamy się postarać o rodzeństwo dla niej ;-)) Powodzenia

kjuhg, super! Dzięki, bo już myślałam, że tu więcej 30-stek nie wpadnie!!! Gratulacje!!! Na pewno uda się Wam jeszcze braciszek lub siostrzyczka dla małej!

Gość sdwdewwr
Qrwy z was stare, a jeszcze bachory płodzicie 💤 Zacznijcie kopać sobie groby zamiast płodzić robale 💤

Gość kjuhg
Liczymy na braciszka ;-))

Gość sdwdewwr
Życzę ci obojnaka💤

Gość kjuhg
Jakby twoja matka wiedziała co urodzi to poleciałaby na skrobankę bezmózgu...

Na pewno się uda! I jak pisałam wyżej, trole buszują i tu, więc nie zrażajcie się i po prostu ignorujcie, tych co muszą trochę jadu puścić...

Gość sdwdewwr
Twój bachor będzie przeszczęśliwy dowiedziawszy się, że ma za starą kurwiszczała 💤

Gość njiuhju
30 lat, pierwsze dziecko i to niby pozno?? To norma w cywylizowanych krajach zachodnich

Gość sdwdewwr
Kopcie sobie grób bure 30-ski, bo osobiście przyjdę i was doje.bie 💤

Gość sdwdewwr
Co zdu.pcyłem/am wam topik? 💤

Będzie dobrze! 30-stka to najlepszy wiek dla kobiety! I wiedzą to jedynie babki 30-sto i 30-sto paroletnie!!!! A jak inni twierdzą inaczej to ich problem! Dobrej nocy wszystkim życzę!