Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona,smutna20000

przez mame nie mogę schudnąć :(

Polecane posty

Gość ona,smutna20000

tak bardzo chcialabym schudnąć, mam 21lat, a moja mama traktuje mnie jak dziecko, gdy np mowie ze nie mam na cos ochoty i nie bede jadla to mowi,ze jestem nienormalna, ze powinnam normalnie jesc bo dorobie sie anemii, albo kupuje mi cos co lubie i podstawia pod nos, mam tego dość......

ja w domu mialam na odwrot,wiecznie pusto w lodowce, i nie dlatego,ze nie bylo kasy,tylko 2 braci zzeralo wszystko co sie dalo,nie pytajac sie,czy kto inny mialby na to ochote...Teraz mieszkam sama i nie mam takich problemow. A ty ile wazysz? Bo moze wcale nie musisz sie odchudzac? Jedz mniej tego maminego jedzenia,i zacznij cwiczyc.

Gość taa niedobra pupa
Powiedz jej, że nie chcesz wyglądać jak ona... :)

Gość ona.smutna20000
Pauuulla24 ważę 56kg przy 160.

Gość ona.smutna20000
Pauuulla24- Wiem, że to niedużo, ale najlepiej czułam się jak ważyłam 51,52... Dzisiaj z Nią porozmawiam i powiem, żeby tak nie wpychała mi jedzonka, żeby zrozumiała mnie, może zrozumie kobita :)

No to jedz tylko czesc tego wpychanego jedzonka,zrezygnuj z kolacji,i ruszaj sie:) Efekt zauwazysz szybko

nie zwalaj swoich problemow na mamę jestes dorosła!! Ja mam tyle samo lat co ty a już od 3 lat nie mieszkam z mamą, a nawet jak z nią jeszcze mieszkałam, to nie miałam problemów- bo nikt mi jedzenia prosto do żołądka nie wpychał! tobie pewnie też nie wpycha, a co z tego ze jest i sobie lezy? niech sobie lezy chocby sie mialo zepsuc. nie chcesz tego jesc to nie bedziesz proste

odchudzanie2010 masz tyle samo cm w udzie i lydce co ja :) A ile masz cm w nadgarstku? Ramie - mierzylas biceps, czy wyprostowane?

wszystko co mierze mierze w napince, bo jako0 ze cwicze ze sztangą, muszę miec porownanie jak i co sie zmienia:)) co do bicepsa- przedtem mialam 31cm bez napinania, a teraz z napinaniem mam aktualnie 29- ale to juz nie tłuszcz na szczescie:) nie wiem od kiedy mierzy się nadgarstek, ale ok.. 16:P:)

ufff ... to chociaz nadgarstek mam wiekszy ;) - 17 :D Figure masz jak najbardziej OK i nie rosnij juz ... miesniowo ;) A ile czasu poswiecasz na cwiczenia? P.S. sie teraz doluje, ze mam wymiary jak kobieta ;)

hehe nie marwt sie tak bardzo, bo ja z tych atletycznych kobiet jestem:) od zawsze na zawsze sport moją pasją:) a teraz przerzucilam się na sport statyczny bardziej (siłowanie:P), bo problemy z kręgosupem wykluczyły mnie z bardziej czynnych, typu siatkówka czy bieganie.. Wiesz co ja rosnąć nie mam zamiaru:) narazie utrzymuję mniej więcej zerowy bilans kaloryczny, niedlugo będę się starała jeszcze nieco zredukować masę:) więc ćwiczę rzeźbę:) przy takim bilansie nie ma szans, żeby mi coś rosło:) a co do uda i łydki to niestety mój problem, bo biegać nie powinnam i nie wiem jak zrzucic w inny sposob zbędne cm (było więcej;p). Planuję zakup rowerka stacjonarnego, ale żal mi szczerze mówiąc tych 200funtów:P szczegolnie, ze jak będę się przeprowadzac, tudziez jechac do polski, nie wiem czy bede go mogla wziac ze soba.. Ale faktycznie do wielkich gosci nie nalezysz:)))

Nie, no jest OK, lubie swoja ... niewielkosc ;) Cwicze bardziej "rekreacyjnie" - 30 minut dziennie. A, lydka mi urosla ... w napieciu oczekiwalem na wynik napietej i ... tadam ... 38 ... jestem dumny: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/2eb4dc8251173d10.html Ty mierzylas napieta lydke i czy tez w napieciu wyczekiwalas na wynik, czy tez moze na piecie? A reszta: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/9a965eec7e11fb3c.html P.S. owlosienie gorne staram sie utrzymywac w kontrascie do owlosienia noznego. No i zima nadchodzi, trzeba sie na to tez przygotowac, zatem prosze wybaczyc jego istnienie. Moze pomysl o orbitreku? - nie obciaza stawow tak, jak rowerek. Ale z drugiej strony - na rowerku zawsze mozesz do PL dojechac ;) - po malej jego re-konfiguracji. yyy ... ale jak zrobisz redukcje ... to bedziesz miala miesnie "na wierzchu" - ludzie sie beda Ciebie bali ;) Nie lepiej jak sa "przykryte"? Pewnie takze lepsze w dotyku - chyba, ze Twoj "dokuczacz" lubi twardosc ;)

A teraz czekam na wymianę osiągnięć sportowych żeby się przekonać które z was jest silniejsze :D

Nie :P Po co mam ludzi w kompleksy wpędzać :D Mogę się tylko pochwalić że umiem robić pompki na jednej ręce :D Jak się jeszcze nauczę podciągać na drążku (bez skojarzeń) na jednej ręce to już będę całkiem szczęśliwa, blada i dumna :D Ale skromna jestem :P

Ja to potrafie robic pompki na jednej rece ... i jednej nodze, przy czym reka i noga pochodza z tej samej strony ciala :classic_cool:* * oczywiscie zartuje A jakie skojarzenie tam mialo byc? Moze Ty wszedzie "widzisz" skojarzenia? :P - tak sobie mysle, majac w pamieci Twoje wypowiedzi :x

Oj Borsuku, Borsuku... Ty to udajesz takie niewiniątko, a kto o robieniu lodów w innym temacie pisał, co? Potem te nieszczęsne dziewczyny muszą się męczyć z grzesznymi myślami :D A idę sobie coś zjeść i narozrabiać troszeczkę :D

A ja jestem pewny, ze jak wrocisz (mam nadzieje, ze predko) to napiszesz o tym, co narozrabialas ... a nie o tym, co zjadlas :P

Eh... wstawiłabym szczegółowy opis mojego rozrabiania, ale tu dzieci się pętają. Jeszcze mnie zamkną za demoralizowanie nieletnich :D Ja tam też preferuję twardości :D Może nie na kobiecie (w ogóle kobiet nie preferuję), ale preferuję :D A ty Borsuku to podstępny taki jesteś. Pokazujesz zdjęcia fragmentów ciała, zachęcasz i co? :P Poproszę dokładną fotorelację :D Jak po tych fragmentach mamy stwierdzić czy jesteś proporcjonalnie zbudowany, co? Jak już zacząłeś to dawaj więcej :D Konkurs ile kto bierze na klatę? To będzie ciekawe na tym forum gdzie ludzie chętnie się głodzą (jak już) i unikają porządnego ruchu :D

Neit teraz smialo mozesz, dzieci spia ... a o 23:25 - to wiadomo - rozrabiaja. Nie ma to jak szukanie wymowek :P A kto bierze odpowiedzialnosc za osoby, ktore przygniecie sztanga?

Niby tak, ale co zostanie napisane to... zostanie :D Wstaną to sobie przeczytają :D W dodatku ja sama dopiero wylazłam z łóżka :P Ja tam mam "asystenta treningowego" silniejszego niż ja :D Mogę szaleć :D Przygniecenie sztangą mi nie grozi :D