Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i wanna dance with somebody

Okłamałam i co dalej

Polecane posty

Gość i wanna dance with somebody

Kiedy byłam w największym dołku, poznałam Jego. Myśłałam ze już nigdy nikogo nie spotkam. Że będe sama. Mój dół wynikał również po części z tego że czułam i nadal czuje się nikim. Nic w życiu nie osiągnełam. Nie skończyłam studiów. I pojawił się on. Wykształcony, inteligentny, czuły, opiekuńczy. Ze strachu nagiełam prawde. Staram się unikać tematu wykształcenia, ale pytał się jakie studia skończyłam. Odpowiedziałam że ekonomiczne. Boje się że gdy dowie się prawdy to mnie zostawi. Jest we mnie bardzo zakochany a ja w nim. Ale boje sie że gdyby poznał prawde nie byłby w stanie ze mną być. Nie wiem jak z tego wybrnąć..

Gość czeresniak znudzony gupolami
w zartach sie przyznaj kiedys,powiedz,ze mialas na mysli skonczyc te studia w odpowiednim czasie,jak kocha to zrozumie mam nowa zabawe,wpisze sie na kazdym topie :D

Gość byłam przy tej akcji
Jak wybrnąć ? Normalnie. Siadasz z chłopakiem i mówisz mu prosto w oczy, że go okłamałaś ws. wykształcenia i mówisz dlaczego tak zrobiłaś. Im dalej, tym ciężej będzie ci to zrobić.

chyba sama wiesz co dalej - powiedz prawde i zobaczysz co bedzie no albo opcja nr 2: biegiem na bazarek ;)

Gość Przecież on cię
nie kocha za wyksztacenie prawda? Pogadaj z nim, wytłumacz. Jak cie naprawdę kocha, to zrozumie.

z doswiadczenia wiem,ze lepiej powiedziec prawde...mialam podobna sytuacje,tylko,ze zawalilam rok,a potem mnie skreslili z listy studentow. I klamalam...a potem sie przyznalam,i bylo troche awantur,ale potem sie ulozylo:)