Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onirycznie*

Jestem samotniczką

Polecane posty

Gość Onirycznie*

Jestem typem introwertyczki, a co za tym idzie, mało mówię. Żyję w świecie literatury, filmu, muzyki, poezji, lubię malować, robić zdjęcia i pisać. Uwielbiam samotność, jesień, długie spacery po lasach, cmentarzach, ruinkach, a potem wieczorki przy świecach i kubku pachnącej przyprawami korzennymi herbaty.Mam mało znajomych, bo nie jestem zbyt towarzyska i potrzebuję ciszy, żeby zajmować się swoim światem. Czy ktoś ma podobnie ?

Gość byłam przy tej akcji
To nie ta tym forume, spadaj stąd, póki możesz, bo zaraz cię zgnoją, podszyją i wyśmieją. Osobiście b. cenię takich ludzi jak ty :)

Gość ja mam podobnie
Ale widzę, że ty masz jakieś pasje. Ja żadnych. Żadnego celu.

Gość rzata_malgo

Gość sennie...
Mnie intryguja tacy ludzie.

Gość Collage - Moonshine
mam podobnie, moja pasja to literatura, film (ze szczególnym uwzględnieniem Herzoga), muzyka jak w nicku

ty niedziel, jesteś przede wszystkim gwooopi jak dwa lewe buty i nie posiadasz w sobie ani odrobiny refleksyjności, więc zakończ ten beznadziejny lans :classic_cool:

Gość Collage - Cages of the mind
na dodatek nie przepadam za ludźmi, preferuję górskie wedrówki po Sudetach, uwielbiam literaturę Tokarczuk i Odiji

I co to miało być ? :classic_cool: Riposta ? :classic_cool:

Gość Onirycznie*
Osobiście to jestem strasznie zmęczona towarzystwem ludzi. Kiedyś zabiegałam o ich sympatię, a teraz ? Może nie tyle, że mi nie zależy, co po prostu denerwuje mnie jak za dużo ludzi coś chce ode mnie. Miałam do niedawna takiego kolegę, który chciał ze mną spędzać dużo czasu, ale to mnie drażniło. Spotykałam się z nim, lecz on twierdził, że poświęcam mu mało uwagi.

Z tego wynika, że jesteś mizantropką i być może masz taki charakter. Ale uważaj, bo czasem bywa tak, że człowiek się trochę za bardzo zapętli w swoim własnym świecie.

Gość DonPinocheu
ja mam podobnie - boska jestes ;)

O właśnie mam bardzo podobnie. Towarzystwo ludzi też mnie drażni, najlepiej czuję się sam w lesie. Człowiek może się wyciszyć, odpocząć. Bardzo lubię łazić w jakieś nieznane mi rejony lasu, z każdym razem coraz dalej. A ludzie są wkurwiający.

Gość Collage - Cages of the mind
ja zaś jestem mizoginem

Gość Onirycznie*
To nie jest tak, że totalnie uciekam od ludzi, bo mam przyjaciół, z którymi spędzam wolny czas, w ich towarzystwie mogę sobie pozwolić na dawkę szaleństwa i humoru. Natomiast większość ludzi mnie irytuje. Ciągle się lansują, gonią nie wiem za czym, gadają o bzdurach. Stykam się z nimi na studiach i w pracy, no i przyznam, że przebywanie w takim gronie to dla mnie męka. Dlatego szukam odskoczni od rzeczywistości. Żyję trochę nierealnie, pogrążona w świecie swoich marzeń. Kocham podróże, muzykę, literaturę, miejsce związane z przeszłością. Może jestem idealistką, ale dobrze mi w takim świecie.

Gość Onirycznie*
Collage - z literatury uwielbiam twórczość Kafki, Kereta, Schulza :) A zespół Collage, jeśli mowa o tym progresywnym, znam i lubię. Ogólnie klimaty progresywne są mi bliskie, zwłaszcza Riverside czy Anathema :)

Gość ja mam podobnie
Dlaczego boska?

Gość ja mam podobnie
Ja mam jeszcze tak, że muszę mieć ochotę na rozmowy o pierdołach. A to rzadko się zdarza. Jak trafię na koleżankę, która zaczyna mówić o tym, że musi iść do fryzjera, o tym co zrobił jej chłopak albo opowiada mi historyjki ze szkoły to krew mnie zalewa.

Gość DonPinocheu
ja mam podobnie - no jak to dlaczego? Swiatopoglad, ktory wyznajesz nalezy do tych najlepszych, wlosy, ktore posiadasz, w blasku slonca oniesmielaja. Twoj usmiech jest tak piekny, ze gdy staniesz obok Porsche ... to i tak przyciagniesz wieksza uwage. Sposob w jaki sie poruszasz powoduje, ze idac za Toba ... czlowiek sie kolysze ... itd. ... ale pewnie sama dobrze o tym doskonale wiesz.

Gość DonPinocheu
- dobrze*

Gość ja mam podobnie
Żarty dobie ze mnie robisz :O

Gość Onirycznie*
Ja też mam takich znajomych. Potrafią do mnie ciągle wydzwaniać i przesyłać swoje żale na gg. Lubię ich i staram się pomóc, ale niektórzy są natrętni, nie mają umiaru. Wspomniany wcześniej kumpel robił to non stop. Bardzo zabiegał o moją sympatię, proponował wspólne wyjazdy i wyjścia.

Gość DonPinocheu
Jakze bym smial ... pisalem szczera prawde :)

Gość ja mam podobnie
Nieprawda :) :O

Gość DonPinocheu
Dlaczego? Prosze mi to udowodnic!!! :P