Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celestine

na jaką pomoc mozna liczyć będąc samotną matką?

Polecane posty

Gość celestine

na jaką pomoc mozna liczyć będąc samotną matką?.na starsze dziecko przyznany zasiłek z tyt.samotnego wychowywania plus rodzinne na młodsze nic w związku z tym,że nie mam jeszcze przyznanych alimentów. w tej chwili jestem bezrobotna.

Gość idiotkaaa
starsze dziecko alimenty, i co fundnęłaś sobie drugie, tak ciebie cipa swędziała, ze nie zabezpieczałaś się, winni odebrać ci te dzieci bo ich kosztem chcesz sama przezyć

Gość ajajjjjjjj
jeszcze żeby z jednym dzieckiem, ale to już dwoje, także nawet listonosz się nie czepi

Gość Kolaski
Jesteście debilami,po co ją odrazu obrażacie ... poszukaj na innych forach pomocy!!! bo tu nikt Ci nic nie napisze

Gość celestine
ojciec mojego pierwszego dziecka nie żyje...dlatego też nalezy mi się zasiłek z tytułu samotnego wychowywania(przyznawany właśnie w takich przypadkach lub gdy ojciec dziecka jest nieznany) drugie dziecko urodziłam po dłuuugich kolejnych latach następnego związku... dziękuję ,że można zostac zbesztanym za to,że mąż po kilku latach małżeństwa ma wszystko w przysłowiowej dupie.

Gość celestine
starą babą na szczęscie jeszcze nie jestem. chociaż wolałabym taką być zdecydowanie bardziej niż taką głupia jak niektóre z was ...:O można wam tylko życzyć podwinięcia nogi...a wiec jak najbardziej życzę. moze gdybyście w swoim życiu znalazły się w trudnej sytuacji biła by od was jakaś pokora. przykre,ze to kobiety,matki tak piszą. czy tylko ja jedna na świecie jestem w takiej sytuacji? żadna z was ,nikt z waszej rodziny nie ma przyrodniego rodzeństwa? wszyscy jestescie z takich wspaniałych rodzin???nigdy wam nic nie zabrakło? w życiu w to nie uwierzę.

Autorko!! Lepiej zmień forum, bo tu jest wielu imbecyli, którzy Cię wyzwią, nawet gdybyś aureolę na głowie nosiła.... Zadzwoń do MOPS-u.

Jak ojciec pierwszego dziecka nie zyje, to nie ma ono przyznanej renty?

sugar_kane Ciebie cala powinni skasowac Melepetko! przynosisz wstyd normalnym "osobniczkom" na tym forum. Autorko jak wczesniej dziewczyny napisaly zadzwon do MOPSu i dopytaj

Jesli nie chcesz byc obrazana to nie sama nie obrazaj. Nie znasz tej kobiety nie masz znikomego pojecia o jej zyciu, historii i swiecie, wiec jakim prawem osadzasz? Rece opadalay jak sie czytalo Twoje "kozackie" wypowiedzi. Co do reszty dziekuje.

Chyba rzeczywiści żyję w innym świecie niż autorka. Pozostaje mi tylko życzyć znalezienia pracy, żeby nie musiała ciągnąć kasy z MOPSU, bo musi to być poniżające. I nie piszę tego złośliwie