Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balladyna89

Wasze wymarzone kierunki studiów!!!!!

Polecane posty

Gość balladyna89

Czy studiujecie to co naprawde lubicie. Ja studiuje dwa artystyczne kierunki i jestem szczęśliwa. Za rok zaczne kolejny humanistyczny.

Gość moim wymarzonym kierunkiem
Jest prawo :) Zamierzam zostac pania prokurator :)

Gość Onirycznie*
Ja studiuję obie historię, ale marzy mi się też etnologia lub filologia fińska. Balladyno, jakie konkretnie kierunki ?

Gość ied
a ja zawsze chciałam iść do wojska albo studiować coś typowo wojskowego. ale studiuję psychologię, niby też wymarzona, ale już mniej :P

Ja studiuje aktorstwo i reżyserie w państwowej wyższej szkole teatralnej ludwika solskiego, a za rok zaczne studiowac dziennikarstwo, w sumie jest ciężko ale daje rade.

geodezja i kartografia albo budownictwo. w tym roku matura, zobaczymy co z tego wyjdzie:D

Gość mi też się marzy dziennikarstw
ale w sumie nie wiem czy warto

Gość ja też studiuję to co lubię
czyli medycynę :-)

Gość moj wymarzony kierunek
to farmacja ale nie dostałam się na państwowe :( Póki co chodzę na studium farmaceutyczne

Gość przyszła pani weterynarz
Ja nienawidzę swoich studiów, jestem na administracji :O Moim wymarzonym kierunkiem jest weterynaria, czuję powołanie do leczenia zwierząt, wciąż o tym myślę i nie mogę przestać, jeśli nie zostanę weterynarzem, to będę nieszczęśliwa do końca życia, będę żyć z poczuciem, że się nie spełniam zawodowo, że nie pomagam zwierzętom, chociaż jestem do tego stworzona. Planuję za 2 lata zdać rozszerzoną chemię i biologię na maturze (myślę, ze 2 lata mi wystarczą, zeby się przygotować super i dostać na wymarzony kierunek) i weterynario witaj ;)

Rozumiem, narazie studium farmaceutyczne ale potem gdy się dostaniesz na farmacje będziesz już miała jakąś wiedze w tej dziedzinie. Dziennikarstwo, oczywiście że warto i co najważniejsze nie zawsze jest konieczność znalezienia pracy jedynie w redakcji :) To rzuć administracje :) i zajmij się przygotowaniami na weterynarie:)

Gość moj wymarzony kierunek
Taki mam plan ;)

Gość mi też się marzy dziennikarstw
Balladyno mnie zawsze marzyło sie dziennikarstwo, ale niestety kiedy zaczełam analizować, sparaliżował mnie strach przed tym iż nie znajde pracy :/

Mój brat po dziennikarstwie od razu znalazł prace a moja koleżanka po matematyce do tej pory jej szuka(mimo że kierunek jest według statystyk porząniejszy).

Gość drapacz
ufologia, niestety dostępna narazie tylko w Anglii i w Rosji 🖐️

Gość no ale ja nie wiem czy aktorst
wo i reżyserie można studiowac jednocześnie. Balladyna zmyśla jak chooj.

Gość nic na to nie poradzisz
Poszedłem na elektronikę a byłem bardzo głupi i młody, najlepsze dupy są i tak na zarządzaniu i administracji a ja się kisiłem z zarośniętymi kolegami w jednej sali.

Gość Onirycznie*
Ja też chcę być dziennikarką, ale myślę, że to nie do końca zależy od tego, jakie studia kończysz. Liczy się talent, siła przebicia, to "coś", specjalizacja w danym temacie.