Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mona242

Jak w delikatny sposób

Polecane posty

Gość mona242

okazać swoje zainteresowanie znajomemu w pracy. On trochę do mnie zagaduje, często uśmiecha się, ogólnie jest dla mnie miły. Wydaje mi się, ze jest mną zainteresowany. Ale jednak nie mam co do tego 100 % pewności. Czuję, ze teraz moja kolej, aby pokazać mu, że mi na nim zależy. Tylko nie wiem jak. Nie wiem o co mogłabym go zapytać i jakie tematy poruszać, tak żebym wydała mu się godną uwagi osobą. Nie wiem czy mogę poruszac jakieś osobiste tematy, albo zagadać coś o urlopie, itd. nie chciałabym strzelić gafy. chciałbym się też jakoś dowiedzieć, czy on na pewno nie ma jakiejś dziewczyny - bo z tego co sie orientuje, to nie ma. Ale nigdy nic nie wiadomo. Co byście proponowali, jak sie zachowywać w stosunku do niego, tak aby jakoś podkręcić te nasze relacje, ale oczywiście nie nachalnie.

Gość mona242
halo, halo, jest tu kto?

Gość mona242
oj, widzę że n ie, trudno..

Gość monika ty jesteś stara dupa
A takie masz problemy. Przecież kobiety od zawsze wiedziały jak to się robi. Generalnie błyskotliwa kobieta wspomina o tym iż wyjątkowo nie ma z kim wyjść do restauracji lub na piwo dawno na randce nie była ...itp.

Gość mona242
no dobra, ale trochę boje sie, ze da mi kosza, a wtedy chyba bym sie spaliła ze wstydu. przecież bede go jeszcze później spotykać

Gość monika ty jesteś stara dupa
Ale nie masz skoczyć na niego z gołymi cyckami tylko trochę podpuścić. Przecież kobiety dobre są w te klocki, pytają o porady, udają takie nieporadne ;). Tylko fujara się nie domyśli, ogólnie jestem takim mało domyślnym, ale to tylko jeden na 100 taki jest. Nic się nie bój.

Gość mona242
ja wiem, że się domyśli o co chodzi. tylko nie wiem co on sobie o mnie pomyśli i czy mnie nie oleje. czy dla facetów młe jest kiedy kobieta ich adoruje? tak bym chcaiała, żeby to on zrobił jakiś bardziej konkretny ruch. bo tak to nie wiem czy tylko mnie lubi, czy chciałby czegoś wiecej

Gość mona242
szkoda, że nikt nie pisze:(