Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze niedzieli ;(

zakochalam sie ;(

Polecane posty

Witajcie.. ehh nawet nie wiem od czego zaczac pisac.. lepiej byloby sie wygadac,ale nikomu nie moge ufac;/. Otoz istnieje w moim zyciu pewien chlopak.. i wlasnie moj chlopak nie moj,nie wiem ;/ ma bardzo ciezki charakter nie moge sie znim porozumiec w tej kwestii :( . Baardzo,ale to bardzo mi na nim zalezy. Niby jest daleki od mojego idealu,ale ma w sobie cos takiego ,ze jak go widze to miekna mi kolana ! Znamy sie juz kilka lat,ale zaczelismy sie spotykac jakies pol roku temu .. na poczatku,od tak widywalismy sie jak kolezanka z kolega,on mial dziewczyne. Pozniej ja zostawil (niedawno twierdzac,ze dla mnie) i o to nasze spotkania przeistoczyly sie w cos wiecej.. pocalunki,przytulanie,czule slowka.. Tylko,ze nie moge do tej pory zrozumiec co to wszystko dla niego znaczy. Jestesmy razem czy nie ? Zawsze gdy zaczynam rozmowe na ten temat,to konczy ja zaraz mowiac : bedzie dobrze kociaku ;* tylko badz. Jak chcesz,to poczekasz itp. Albo rzuci w kontekscie rozmowy,ze : (..) to i tak bede Cie kochal. A jak pytam o to,to nie odpowiada czy naprawde czy nie ..Niby wszystko co planuje,to z mysla o mnie,ale.. czasem zachowuje sie jakby wszystko mu wisialo.. Nie potrafi okazywac uczuc.. i nie lubi jak np. mowie,ze jak chce ,to potrafi byc taaki kochany ,wtedy on mi mowi ,ze kochaja to sie pedaly w dupe :|.. nie wiem co robic,czasem braknie mi juz cierpliwoci.. ale najgorsze jest to,ze sie zakochalam :(

Gość Sanetta
przespac wszystko i przemyslec na spokojnie. moze to nie jest jeszcze Twój ideał?

Wlasnie napisalam,ze jest daleki od tego idealu ,ale ma w sobie cos takiego,ze chcby nie wiem co, to chce z nim byc .. Duzo razy juz to przemyslalam,duzo razy... nawet kazalam mu,zeby dal mi spokoj,zostawil mnie.. probowalam sie nie odzywac,ale wystarczylo,ze napisal cos milego ,zabawnego i juz spowrotem chcialam go tak bardzo..

Ale ja juz tyle razy myslalam.. jeszcze raz ?

Gość barabarabab
a po ile macie lat

az wstyd sie przyznawac,ze w takim wieku takie problemy.. dorosli ludzie a nie mozemy sie porozumiec..

Gość barabarabab
to ile 20 25 30?

Gość blondinaaaaxxo
a ile on ma lat? a ile ty

20 i 24 ...

Gość barabarabab
moze ci sie wydawac, moze to tylko zauroczenie. wez to wszystko dobrze przemysl.

Nie ma dnia,zebym o tym nie myslala ;/