Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotanaana

Co ja MAM O TYM SĄDZIĆ??

Polecane posty

Gość Zakłopotanaana

Przyjechałam do mojego chłopaka z którym jestem już trzy jata. To poważny związek, przynajmniej tak mi się wydawało. Nigdy wcześniej u niego nie nocowałam, a nawet nie przebywałam dłużej. Dzieli nas trochę kilometrów, więc jak do niego przyjeżdzałam, to nawet nie widziałam się z jego mamą. Mimo tych trzech lat, prawie wogóle się z nią nie znam. No więc przyjechałam, miałam zostać na noc. Było ok, do czasu aż jego mama nie przyszła z pracy. Zaczęli się kłócić i potem było już tylko gorzej. On stwierdził, że idzie na spacer i wyszedł zostawiając mnie samą z jego wkurwioną matką. Byłam w takim szoku że siedziałam cicho i oglądałam tv w towarzystwie jego matki która tylko na niego nadawała jaki to z niego idiota itp... Po trzech godzinach wrócił łaskawie do domu, po czym wszystkiego zaczął się czepiać i nie można się było do niego nawet odezwać. Zachowywał się jak obrażona księżniczka, zrobił sobie kąpiel z bąbelkami peelingami maseczkami i innymi duperelami. Byłam zaskoczona bo zawsze uważał to za bzdury. Kiedy po godzinnej(!) kąpieli wyszedł, stwierdził, że on nie jest głodny i idzie spać... Nie zapytał nawet czy ja bym coś zjadła... Poszłam też spać, głodna i zła... Rano pojechałam do domu i tyle było z naszego wspólnego dnia i nocy... A on zachowuje się tak, jakby nic się nie stało... :(

Gość a już najbardziej
mnie intryguje dlaczego jesteście z takimi wałami ? :classic_cool:

Gość Zakłopotanaana
zawsze było wszystko ok, nigdy nie znałam go z takiej strony...

Gość a już najbardziej
Jak on swojej matki nie szanuje to bez urazy ale z Ciebie zrobi tanią kurwę.

Gość Zakłopotanaana
No miziamy się ze dwa razy w miesiącu :classic_cool:

Gość kgjhfghgdtrerqq
a ja mysle ze go wreszcie i doepiro poznajesz. on taki musi byc na co dzien. rabo ani wieczorem nie skomentowal sprawy bo dla niego widac to nic dla niego widacto bylo norlamne i tak sie zachowuje na codzien. dla mnie to troche dziwne swoja droga by byc ze soba 3 lata i nie widziec sie w pewnych sytuacjach, nie bywac u niego/siebie w domu. po ile wy macie lat? mysle ze albo powinnas sie do tego przyzwycazcic i co wiecej przygoptowac na wiecej "nowosci" bo on taki jest, albo dac sobie spokoj.

Gość wstydzilibyscie sie
dlatego tez jestem zwolenniczka zamieszkania razem przed slubem wtedy ma sie obraz calej sytuacji. W tym przypadku nie musialas nawet z nim zamieszkac by sie dowiedziec jakim zjebem jest

Gość Zakłopotanaana
jego wielki kutonek rekompensuje mi wszelkie braki w jego charakterze

Gość kiciaaaaaaaaaaaa9746565
pokazał całego siebie.... masakra z nim :/

Gość kiciaaaa9746565
ile macie lat?

daruj sobie gościa. zaoszczędzisz sobie tego wstydu ...

Gość Zakłopotanaana
Oboje mamy po 22 lata... Wczesniejsze wypowiedzi to podszywy... Narawde nie wiem co o tym sądzić... on uwaza ze nic sie nie stalo...

Gość Cougargirl21
Wydaje mi sie ze to dosć oczywiste. Sama piszesz ze nie bywacie u siebie za czesto, nie poznał cie z matka, nie stara sie wprowadzic do swojego swiata a na to juz raczej najwyzasz pora po 3 latach zwiazku... Mało tego, on nawet nie zadbał zebys czuła sie swobodnie i w miare komfortowo u niego w domu, nie obchodziły go twoje potrzeby, uczucia bo napewno byo ci przykro z wynikłej sytuacji i sama nie bardzo wiedziałas co masz zrobic i jak sie własciwie zachowac. byłas na jego terytorium a on nic nie zrobił zeby ci cokolwiek ułatic. porozmawiaj z nim ze w powaznych i w waszym przypadku długodystansowym zwiazku to nie powinno tak funkcjonowac. powiedz co czułas itd. zobaczysz czy takie sytuacje sie powtórza. bacznie oberwuj, oczy i uszy szeroko otwarte, bo jesli nic sie nie zmnieni t znczy ze wasze relacje mu dyndaja i nic sobie z tego nie robi. poczekaj moze to tylko jednorazowy wybryk chociaz facet sie nie popisał, nie ma co. moj chłopak zrobiłby z tego swieto narodowe jak pierwszy raz zawitałam w jego domostwie i sprawił ze czułam sie tam w pełni akceptowana a juz napewno nie zostawiłby mnie samej od tak