Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaqws

problem z dziwczyna

Polecane posty

Gość zaqws

witam mam problem jestem z dziwczyna juz 6 miesiecy jest wszystko bardzo dobrze ale mam jeden problem ma kolege torego troszke zna ja go bardzo nie lubie jak mowie zeby dala sobie spokuj to jest ze chce ja zamkanc w domu ale to nie jest tak prostu nic jej nie zabramiam np wyjelismy rozmowy sekrety jakies jak wchodze to nic nie pisze nie wiem caly czas on nie odzywala sie do mniego 2 miesiace jak wyjechalem to odnowa nie wiem juz co mam robic

Gość zaqws
co ja z tym dziwczyna he poprawaka dziewczyna

Gość Jooozeekk
Wytrzeżwiej a potem napisz o co ci chodzi, ok?

Gość ja mam pomysl
pwiedz tej dziwczynie zeby poszla tam do sklepu bo inaczej nie pozwolisz jej czytac tego co napisala twoja mama bo ona nie chciala tego przeczytac ale jej sie tylko wydaje ze chce tej twojej dziwczynie

wyjelismy rozmowy sekrety jakies jak wchodze to nic nie pisze nie wiem caly czas on nie odzywala sie do mniego 2 miesiace jak wyjechalem to odnowa nie wiem juz co mam robic a teraz jeszcze raz tylko po Polsku

Gość Jooozeekk
w ogóle nie rozumiem dziewczynie nowej problem jak ona jemu powiedziała to stary kumpel przeklazał że tamten drugi ciągle z nią rozmawia ale czas już był na mnie więc i nie wiem co zrobić.