Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konsternacja89

Smutno mi...

Polecane posty

Beznadziejnie mi jest... I ostatnio nic mi się nie udaje... i nic mi się nie chce... I brakuje mi motywacji żeby robić cokolwiek... A jakbym już zrobiła coś, to pewnie źle... :/

I jest brzydko za oknem... I ciągle pada... Nawet nie ma jak na spacer wyjść... Od dwóch miesięcy nie mieszkam u siebie w domu, tylko u babci... I ja chcę już do siebie...

Aaa... powódź zalała mnie dwa razy (maj i czerwiec), teraz ogarniamy tam wszystko... No i jeszcze jakby było mało, to wczoraj szła czwarta fala... Ale na szczęście nie wylało już...

Hmm poczułam, że chcę być sama... Męczyłam się w związku... Będąc z nim pragnęłam samotności, teraz chcę kogoś do narzekania... paradoks...

jak można mówić że coś się przegrywa jeśli gra nawet nie doszła do połowy czasu?

a no mozna, nic ciekawego nie dzieje sie w moim zyciu, ucze sie i siedze w domu, nic wiecej nie robie, ciagla monotonia i zadnych zmian...

nie chce mi sie... nie widze w tym sensu, wiem tylko, ze cos musze zrobic ze swoim zyciem, bo chyba popadam w jakas depreche ;|

ja nie mam swojego kąta... w roku akademickim akademik...teraz pomieszkiwanie u babci... i nie zapowiada się, żeby to się miało prędko zmienić... ;/

no i nie układa mi się zbyt dobrze z moją rodziną... odzwyczaiłam się od nich i denerwują mnie, kiedy muszę przebywać z nimi więcej niż godzinę... :(

Levviatan, gorzej jak nie widzisz sensownego rozwiazania swoich problemow... popada sie w takie bledne kolo i wszystko jest bez sensu