Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosssssssssiaaaaaaaaaaa

czy jakaś z was żałuje, że zdecydowała się na dziecko?

Polecane posty

jeśli tak to dlaczego?

ja was pytam poważnie a ty z takim debilnym tekstem, pewnie znasz to z doświadczenia, ale wiesz, nie każda matka ma tak jak twoja

Gość catie ale wioche posiałaś
nie pierwszy raz zreszta...

Gość ja załuje
powinnam była jeszcze poczekac, chyba nie jestem psychicznie gotowa.

no, zauważyłam że na kafe to najlepiej tylko się użalać trzeba, nie żartować i nie wychylać z niczym bo poczucia humoru tutaj nie uświadczy przepraszam autorkę jak uraziłam. załóż jeszcze raz topik jak chcesz Boże :-O

Gość i znow i znow iznow
catie jest ok:classic_cool: ludzie nie znaja sie na zartach i tyle:)

gdybym chciała być złośliwa to nie dałabym uśmiechniętej buźki na końcu po to są emotikony żeby pokazać kiedy się żartuje :-O

Gość fwefwef
Ja się cieszę że urodziłam dziecko... dopiero teraz (33 lata). Gdybym urodziła wcześniej, chyba bym nie mogła odżałować. Dziecko to naprawdę obowiązek który lepiej zostawić na ostatnią chwilę. :(

Gość hie hie hie hie hiee
Catie :D dobry dowcip... hahahaha uśmiałam się, a cnotki niewydymki bez poczucia humoru to olać :)

Moja ciąża jest wpadką. Nie cieszę się z tego dziecka, nienawidzę go, wyglądam przez nie jak wieloryb, całe życie mi się spieprzyło, wszystkie plany poszły się je**ć. Czuję złość, tak ogromną, że mam ochotę się zabić byle uśmiercić to coś w moim brzuchu!! Oddałabym tą szansę milionom kobiet na świecie które chcą tego dziecka i będą je kochać, ale jak zawsze los daje tym którzy tego nie chcą :/

Gość fwefwef
Ale dlaczego tak się dałaś wkręcić? Koszt wczesnej aborcji, farmakologicznej, to raptem tylko część kosztów wyprawki. Ale skoro już, to ciąża nie trwa wiecznie a potem wrócisz do poprzedniej formy.

Gość nie do wiary128
czemu nie usunęłaś?

Gość taka ta czarna
To coś to dziecko jakbyś nie wiedziała.Potwór nie człowiek z Ciebie

Sexy Fleksi - to dopiero poczatek ciazy a Ty juz(w ogole!) go nie nawidzisz?? Hehe, Ciekawe jak bedziesz mowic jak dopadna Cie peluchy, kaszki i kapiace mleczko :P Hehehe zabawna a moze przykra babka.

Sexy Flexy, no to wyświadcz przysługę temu dziecku i zrzeknij się praw rodzicielskich w szpitalu. Kolejka chętnych do adopcji jest dłuuuga.

Gość . ja też żałuję
anonimowo więc mogę się przyznać :o miałam plany a teraz jestem przywiązana "do ziemi".Można jechać z dzieckiem ale to same obowiązki i jeszcze bardziej wymeczona wracam. Sexu prawie wcale bo jak niby, nikt nie mówił,że zrobię się luźna i będę mieć tam przysłowiowe 'wiadro". I nie wciskajcie mi kitu o ćwiczeniach bo po roku lekarz sam mi powiedział że to ściema i zostaje plastka pochwy :o Brzuch zniszcziny, wyglądam jak jakaś wytyrane babsko a mam 26 lat, skóra wisi,zmarszczki się pojawiły i ryczący ciągle bachor bo inaczej tego nie nazwę :o Mój mąż się stara zeby nie było ale ja na siebie nie moge patrzeć jak jestem taka rozlała i bynajmniej nie chodzi o to że gruba bo nie,jestem szczupła ale skóra wisi, piersi wiszą :o nigdy nie zdecydowałaabym się na dziecko jakby mi ktoś wcześniej powiedział że muszę tym samym zrezygnowac z siebie i będę wyglądac tak okropnie.Teraz dopuiero zauważam na ulicach mamuśki jak chowajhą się sprytnie w uibraniach żeby nie było widac tego co oglądam u siebie :( Jakbym była na miejscu swojego faceta to odeszłabaym ale to dobry facet.