Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kogus kakus

Cześć. Mam na imię Telesfor :(

Polecane posty

Gość kogus kakus

Moja krótka historia i mojego imienia ...i jestem strasznie skrzywdzony przez rodziców. To chyba rodzinne bo mój ojciec ma na imię Gniewomir. Nie wiem...chciał się zemścić, wyżyć na mnie za to że dostał takie imię? W podstawówce wszyscy się śmiali, nawet nauczyciele. W gimnazjum mnie chcieli zlinczować czego nie rozumiałem. A może rozumiałem? To imię jest bez sensu :O Rodzice wołają na mnie Telek, czasem Teluś. W liceum byłem Tefal... Oczywiście, ze chciałem zmienić sobie imię. Ale jak powiedziałem o tym mamie, właściwie to zakładając kurtkę i wychodząc do urzędu ale gdy padł słowa "zmiana imienia" mama wpadła w szał, rozpacz. Błagała żebym tego nie robił, nawet nie wiedziałem czemu tak błaga. Ale dla niej to było ważne, jak wyrok. Stwierdziła że straci syna i już nie będę Telusiem. Skończyłem obecnie 24 lata i przez ten okres przewijało się mnóstwo osób które śmiały się z tego imienia. Nawet nie będę pisał że to prostackie bo ich rozumiem. Sam bym się śmiał :O Od kilku lat pracuję i studiuję, jakoś leci. mam dziewczynę która mówi na mnie Sfor, Sforek. Czuje się jakbym miał ksywę a nie imię. Cóż...taki już byłem, jestem i będę. Będę Telesforem.

Gość Smuteczki...
Wiesz, masz piekne imie ;) traktuj je jako cos, co odroznia Cie od szarego ogolu :)

I czego oczekujesz? Że jakaś dziewczyna w ramach pocieszenia pogłaszcze cię po smoczej główce a najlepiej nadstawi tyłek w realu? :o

Gość czy ty wiesz, że to JA?
dlaczego nie zmienisz sobie imienia, masz do tego prawo?

Gość Super NUTA !!!!
Fajnie :)

Gość ja załuje
o co ci chodzi, zajebiste imie :) strasznie ciekawe, oryginalne i dobrze brzmiace. wrecz seksowne ;)

Gość kogus kakus
oczywiście mam kumpli którzy z tego nie szydzą (no czasami, jak wypiją) i dziewczyną która mnie kocha. Ale naprawdę jak wchodzę gdzieś do banku, albo jak w pracy muszę się przedstawić to widzę reakcję ludzi.

Gość Czym sie przejmuesz?
Sa gorsze imiona. Ciesz sie ze nie nazywasz sie np. Dzierżysław :D

Gość kogus kakus
"o co ci chodzi, zaj**iste imie strasznie ciekawe, oryginalne i dobrze brzmiace. wrecz seksowne " dzięki, poprawiłaś mi tym humor :) problem też w tym taki że nijak do mnie to nie pasuje. Imię Telesfor kojarzy mi się z facetem z brodą, z brzuchem. Ja jestem szczupły, ogolony, nie mam bujnej czupryny. Chciałem sobie zmienić na Piotr, ale jak już pisałem- mama nie dała. Nie chcę żeby się denerwowała więcej przeze mnie, ma chore serce.

Gość lasvegasbejbe
a znacie kogoś o imieniu FORTUNATA? Nie przejmuj się, TEFAL :) Super ksywka :)

Gość huskaaaaa
co ty się martwisz? ja znam osobę które mają na imię PANKRACY :) i to mój wujek :D

Gość spokojna_:)
Hej. A sam jak jak najbardziej lubisz jak ktoś do Ciebie się zwraca? Telesfor może nie brzmi za fajnie,ale rózne jego zdrobnienia świetnie. Ja jestem zwykłą Alicją. W gimnazjum to wiesz ludzie są niedojrzali,ale wystarczy mieć coś w sobie i nikogo nie obchodzi czy jesteś Antek, Heniek czy Władek. :)

Gość huskaaaaa
napisałam mają bo mam sąsiada Floriana

Gość kogus kakus
Tefal...nie lubiłem tego już wolałem Telek. A co do mojego taty to kiedyś jak był młody,jego koledzy na niego wołali Gniewu. Mama mówi do niego Genek, Geniu

Gość jaworzynka
"Piparazzi zawsze jest pora na Telesfora " AHAHAHAHAHAAAA, poprawiłeś mi humor na cały wieczór!!!!! :D:D:D

Gość ja załuje
ej, wez przestan. piotr?? przeciez to jedno z 3 najpopularniejszych polskich imion meskich (jeszcze paweł i jan). w zyciu nie chciałabym miec na imie anna (jak 1 mln polek), kasia, aga, magda. przeciez z tego imienia mozesz uczynic atut!! jest piekne i seksowne, i powiem ci, ze jakbym cie poznała i sie dowiedziała ze masz tak na imie, to masz u mnie +10 pkt do uroku osobistego

Gość fdsafv
haj :)

AHAHAHAHAHAAAA, poprawiłeś mi humor na cały wieczór!!!!! fajnie, ale jak już to poprawiłAM :)

oj nie jest zle to imie ja jak je uslyszalem wcale nie chcialem sie smiac ciekawe oryginalne

Gość ja załuje
A tak poza tym, uważam, że to prowokacja :P Bo podejrzewam, że z tak rzadkim imieniem bałbyś się rozpoznania ;) No ale zakładając, że nie...: 1. Dzieci są okrutne. Wiek gimnazjalny już wogóle jest ciężki. Myśle, że gdybyś miał na imię Marcin, to też znalezliby inne powody do żartów. Ze mnie też się śmiali, co akurat źle świadczyło o nich, a nie o mnie. 2. Pewnie każdy uśmiech traktujesz jako "śmianie się". Ja też bym się uśmiechnęła do Ciebie, ale z innych zgoła powodów. Więc przeczulenie twe do tego dochodzi. 3. Popularne imiona są nijakie, Twoje jest charakterystyczne i można uczynic z niego atut. Ja nigdy nie miałam ksywy a zawsze bardzo chciałam. 4. Wszystkim nie dogodzisz nigdy. Cały Twój dół to tylko i wyłącznie obawy o to, jak Cie widza inni. Wierz mi, że prawdziwi kumple maja gdzies, jak masz na imie. 5. I wiele wiele innych argumentów bym jeszcze napisała była, ale już nie bede pisac, bo mi sie nie chce :P Ciesz sie tym co masz, masz interesujace imie a nie obciachowe (Kewin :P ). Moje imie jest nieczeste, ale tez nierzadkie, i tez sie z niego śmiali w podstawówce. Nie powiem jednak jak je przekrecali, bo boje sie, ze ktos mnie rozpozna. Było mi strasznie przykro wtedy, dzisiaj mam 24 lata i jestem bardzo zadowolona, że nie mam na imię Asia ;)

Gość jaworzynka
Sorka, poprawiłaś* ❤️ :D:D:D

Gość Adrjanusz
Zazdroszczę. Zawsze przedstawiam się "Adrian syn Wiesława" żeby było odrobinę zabawnie. Ale "Telesfor syn Gniewomira" - to dopiero brzmi <3

Gość gość
Jakiś czas temu oglądałam "Jeden z dziesięciu" i tam był gracz o tym samym imieniu, więc prowokacją i jedynym przypadkiem tego nazwać nie można. Cóż, imię niecodzienne, kojarzące się z telewizją, telewizorem, ale to znaczy, że jest... medialne. ;-D