Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodax2

WORLD TRADE CENTER

Polecane posty

W weekend usłyszałam ciekawą wiadomość od osób nie zamieszkujących w Polsce nie wiem czy do nas takie informacje nie dochodzą czy nikt się tym u nas nie interesuje takimi rzeczami ale podobno jak samolot uderzył w wieże powinny zostac jakieś szczątki blacha czy inne elementy podobno nic nie znaleźli takiego tam.Jeszcze co ciekawe w Państwie w którym oni mieszkają jeszcze poddają wątpliwości to jak budynki opadały powinny opaść z góry a nie od dołu tak jak by były wyburzone.Jezszcze inne sprawy są ale najpierw niech się ten temat rozwinie.

Gość ryba piaskowa
tak, to byli kosmici

Gość pasjonatka82
są ciekawe programy w necie o tym że Bush sam zorganizowal atak ze by miec pretekst di wojny z Irakiem...i wiele pytan postawionych na ktore nikt z rządu nie odpowiedział ciekawe dlaczego??

Jeśli cię temat nie interesuję nie wypowiadaj się zreszta juz 8 czas do szkoły się szykować więc wypad.Kolejnym przykładem jest jak samolot uderzył w Empire State Building wojskowy samolot z amunicją i cały nie runął tylko góra tam gdzie był wybuch.

ja widziałem film dokumentalny gdzie specjalisci wyjaśnili jak mogły się zawalić i ja im wierze a teorie spiskowe zawsze będą , niemniej jest kilka pytań odnośnie 11.09

jest też wiele kontrowersji na temat ataków w Londynie

Gość jdflsa;
Obejrzyjcie film "11 września Niewygodne fakty" tam jest wszystko dokładnie wyjaśnione

Gość Cafeteriusz
gdzieś słyszałem że przed zamachem wynosili z budynków cenne przedmioty,biżuterie,komputery itd.

Gość Cafeteriusz
ten Silverstein pewnie współpracował z terrorystami,przeczytajcie powyższy link naprawdę warto

Słyszałam że w Niemczech jest facet który jest świadkiem i sam doszedł do tego jak dzień przed i w tym dniu były przelewane gigantyczne sumy pieniędzy z kąt jednych banków na drugie ma to wszystko nagrane a boi się o swoję życie i ukrywa się w niemczech.Ciekawe czy to prawda jeśli tak to Bush był zwykłą marionetką którą każdy kierował jak chciał i za pieniądze poświęcili tyle ludzi.

A ja słyszałem że słonie latają po sporej ilości grochu z kapustą. :classic_cool:

Gość Cafeteriusz
mnie i tak nic nie zdziwi tyle jest i było zła na świecie,pieniądz rządzi światem

Gość Cafeteriusz
dla Busha Ci ludzie co zgineli to psy

Gość bo jestem ułomna
i samoloty nie powinny latac