Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matKR

Jestem sam jak palec dlaczego ?

Polecane posty

Gość matKR

Cześć mam 21 lat i mam problem z życiem, z samotnością - nie umiem znalezc kobiety dla siebie. Czuje sie mega samotny. Wszyscy mi mówią że moge mieć każda na którą tylko spojrze ale tak nie jest. Byłem z pewna dziewczyną kilka miesięcy, wszystko było pieknie, planowaliśmy wspólne życie, całe dnie spedzaliśmy ze sobą ale pewnego dnia odeszła, poprostu powiedziała ze to jest koniec,bez podania powodów .. ale cóż w pewnym sensie sam sie tego prosilem. Ona była jedyna kobiętą którą pokochałem, a miałem do czynienia z wieloma kobietami pomimo mlodego wieku. Problem w tym że dla mnie kobieta musi byc atrakcyjna fizycznie, błyskotliwa, inteligentna, zmysłowa i namietna, musi mieć te spojrzenie - a ta która mnie zostawiła to wszystko miała.. Czy to dlatego nie umiem znaleźc odpowiedniej, mi poprostu mało kobiet sie podoba .. Czy ja jestem jakiś przyjebany?

Gość Miśśśśśśka
No cóż, mam ten sam problem... Za bardzo patrzę na walory fizyczne i też czekam na niewiadomo co, gdy przewija się koło mnie dziesiątki facetów. Ale nie poradzę na to kompletnie nic, że nie pociąga mnie inny typ i gdzieś utarło się to w moich ścieżkach mózgowych... Albo więc spotkasz jeszcze taką, albo będziesz SAM, tak jak i ja :)

Gość matKR
kiedyś napewno spotkam i Ty też. Własnie te walory fizyczne są problemem, niestety ale przy wyborze wzrokowym partnerki sa dla mnie najważniejsze, potem charakter..

kolego...moge Cie poznać z taką jedną. Ma taki sam "problem" jak Ty. Myśle, że jesteście porypani w podobnym stopniu. Powinniście do siebie pasować