Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kij mu w oko

prostak z męża

Polecane posty

Gość kij mu w oko

nie wiem jak zalatwic mężą ktory wczoraj powiedzial do mnie po 4 latach malzenstwa(pierwszy raz tak mu sie zdarzylo) ze jestem KLAMLIWA SUKA!!!!!!!!powod to ukrycie nieistotnej rzeczy przed nim, a wlasciwie zapomnialam o tym a on nie pytal. jestem w szoku, zatkalo mnie, powiedzialam, ze nie uwazam go juz za swojego meza, ze zachowal sie jak prostak i tyle-nie mam gdzie sie wyprowadzic, mieszkam za granica, mamy 2ke maluchow, po prostu z nim nie rozmawiam-on nawet nie przeprosil, nie wiem jak moge mu dac nauczke

nieistotnych dla ciebie czy dla niego? z tą suką trochę przesadził

a co to za nieistotna sprawa? 'kochanie wzielam kredyt na 200 tys funtow' ?

'kochanie wzielam kredyt na 200 tys funtow' ? myślisz, że w złotówkach sprawa przeszłaby bez echa?

Podstawowe pytanie zanim bedzie mozna sie obiektywnie wypowiedziec w tym temacie , co przemilczalas przed mezem ?

Gość a juz mysalam ze
na wyspach wszyscy wszystkich oszukuja więc juz sie pewnie przyzwyczaił do takiego stanu, dlatego tak cie nazwał. niewiem czy jest to powód do zakończenia małżenstwa..poradziłabym rozmowe, dlugą i szczerą o wartosciach i szacunku

Gość kij mu w oko
krepujacy temat dla mnie-uzywalam wibratora od momentu kryzysu w zwiazku-i od tamtej pory o to nie pytal a ja nie mowilam- przy czym on bardzo chcial zebym uzywala, to bylo z rok temu

Gość a juz mysalam ze
chyba nie rozumiem kwestii wibratorowego problemu?!

Gość jablko123
pierdo*** go jaki idiota ghahgaha

myślisz, że w złotówkach sprawa przeszłaby bez echa?" - mysle ze tak, latwiej znalezc jakas naiwna krewna ktora to splaci "krepujacy temat dla mnie-uzywalam wibratora od momentu kryzysu w zwiazku-i od tamtej pory o to nie pytal a ja nie mowilam- przy czym on bardzo chcial zebym uzywala, to bylo z rok temu" - podszyw prawda? :)

Gość kij mu w oko
a wiec tak-maz nalegal abym sie masturbowala przy nim, ja mowilam ze nie bawi mnie to ale jak bylismy pokloceni to sprobowalam i jest ok a jemu o tym nie powiedzialam, a wczoraj dopiero po roku spytal wiec powiedzialam a on powiedzial, ze czuje sie oszukany

Gość kij mu w oko
wlasnie, ze nie podszyw, pisalam ze to krepujace, nawet jako anonim to mi glupio, glowna kwestia to ta jak mnie nazwal co jest nieadekwatne do czynu i nie wiem co moge zrobic zeby zrozumial ze tak nie mozna

Gość a juz mysalam ze
automaycznie temat stał sie dla mnie smieszny, a nie smutny;) rozmowa i seks z męzem +wibrator powinny rozwiązać problem:)

a on powiedzial, ze czuje sie oszukany odwróć kota ogonem i powiedz, że czujesz się wydymana! dosłownie

"i nie wiem co moge zrobic zeby zrozumial ze tak nie mozna" - trzeba bylo zareagowac od razu, teraz to sobie mozesz conajwyzej kupic wiekszy wibrator

Gość a juz mysalam ze
słuchaj! Facet ewidentnie nie ma do ciebie szacunku.. skad? niewiem, sama poszukaj mozliwych rozwiazań.. optymistycznie zakladając, ze nazwał cie tak w nerwach bo bardzo mu zalezało na wibratprowych ekscesach, nie powinien tak mowić. potwierdzam zdanie z wczesniejszych wpisów.. rozmowa o szacunku i wartosciach. konstruktywna, rzecz jasna. musisz wiedziec dokladnie co chcesz mu przekazać i tyle.