Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin1981

Dziewczyna powiedziała mi ,że ma dla niej za małego

Polecane posty

Gość Marcin1981
"14cm mojego faceta zaspakaja mnie w 100%" Ten tekst został wpisany przez kilka "pań" . Czy aby na pewno?

Gość Kasienka 24
14cm...ale wstyd, w życiu bym nie chciała mieć takiego faceta. Może jednak znajdziesz dziewczyne, która to zadowoli...chociaż watpie.

Gość margaretka234432
Tak:) Naprawde mój mezczyzna ma 14 cm i uwielbiam sie z nim kochac:) Sa rożne kobiety i nie kazda lubi miec w sobie 20 cm ogiera;) Dla mnie oznacza to ból - dlatego jestem szczęsliwa ze mam swojego chłopaka który zaspokaja mnie za kazdym razem:)

Gość Marcin1981
Kasieńko , ile długości ma Twoja dłoń?

Gość Claudia 27
14cm...wole być już dziewicą do końca życia...ale porażka.

Gość Ania 34
14cm? Ale o czym jest mowa, bo nie śledziłam? O wykałaczce?

Gość Hermenegilda 100
Z takim penisem to lepiej się nawet nie rozbieraj

Gość margaretka234432
Jestescie dziewczyny bezlitosne...przeciez długosc nie ma az takiego znaczenia tylko obwód i to co chłopak potrafi ze swoim sprzetem zrobic:)

Gość Zygfryda 21
Ktoś tu dobrze Ci poradził. Zostań pasywnym gejem:) Z takim sprzętem daruj sobie seks z kobietą.

Gość Kasienka 24
Niestety jest mniejsza od Twojego....przynajmniej z tego możesz się cieszyć, ale wolałabym swoje palce do końca życia niż 14....

Gość Marcin1981
Margaretko, 5 ostatnich wpisów sam stworzyłem. Zrobiłem to samo, co facet podszywający się pod Kasieńkę i Cecylię:)

14cm to bardzo mało, dla mnie norma to minimum 18cm. Mój narzeczony ma 19,5cm i to jest akurat, gdyby miał 14 to bym się załamała... Przecież to nic nie czuć z takim mikro penisem!

Gość Marcin1981
Kasieńko. Jak często golisz brodę?

Gość Izka Myszka
Mój ma 18cm i nie zamieniałabym go na żaden rozmiar, stanowczo 14 wydaję się byc malutki.

Gość Marcin1981
95% kobiet, które podają długości w cm to podszywy. Miałem w życiu 25 bab i żadnej nawet do głowy nie przyszło,żęby mnie zapytać ile, a co dopiero mierzyć:):)

Gość Marcin1981
Ale ktoś tam ciezko pracuje przy kompie. A jaka ma wene twórczą w wymyślaniu nicków:)

Gość Łukasz Gdynia
14cm.....z takim to Ci zostaje cały życie na ręcznym...nie zazdroszcze.

Gość Marcin1981
Proponuję: Mała Śliczna, Ania z Żerania, Wielbicielka kutasków, Piekna Edytka, Kasia Ciepła, Laura Cycata itd:)

Gość prawiczek maciej
marcin 1981 25 bab miales ladny kit

Gość Marcin1981
Sprytnie przerzuciłeś się na męski nick:):)

Gość margaretka234432
Matko, czy juz zaden temat nie moze byc wolny od podszywów?! Dla jasnosci- osobiscie mierzyłam penisa mojego chłopaka :P Takze kolego- czasami sie to zdarza- co 26 mierzy ;P

Gość Marcin1981
naprawdę 25:) Osoba podszywająca się pod tych wszystkich użytkowników ma nasprawdę fantazję. Miło się z kimś takim spierać, bo godny przeciwnik:)

Marcin- jestem z narzeczonym prawie 4 lata, więc to normalne że mu mierzyłam :) Jest on moim piątym partnerem, żaden z moich czterech poprzednich nie miał mniej niż 18cm- wszystkim mierzyłam, w zabawie, dla żartu ot tak sobie. Obecny ma 19,5cm i jest super.

Gość Kasienka 24
25bab, troche szacunku do nas. Zresztą nawet jeśli ta liczba to prawda, to widać jak rozmiar działa na ilość. Z takim kompleksami to Ci nawet 20 nie pomoże, zresztą pewnie mózg masz też malutki....smutne.

Gość Marcin1981
Margaretko. Jęsli robiłaś to prawidłowo po górnej powierzchni penisa, w pozycji stojącej (penisa i mężczyzny) to znaczy,że Twój facet ma przyzwoite prącie. przeciętna kobieta 14cm bez mierzenia oceni na 17, a 17 na 20-22:)

Gość Łukasz Gdynia
Jakby mi dziewczyna powiedziała, że mam małego to na pewno bym nie pisał tego na forum.....

Gość Marcin1981
Siamese. Statystyczne prawdopodobieństwo spotkania faceta z penisem 18cm lub dłuższym to około 1/10. Spotkanie 5 takich facetów to prawdopodobieństwo 1 do stu tysięcy.:):):)

Gość prawiczek maciej
szkoda że nie 100 bab

Marcin- w takim razie jestem dzieckiem szczęścia :) Po prostu tak trafiam w życiu. Przysięgam- miałam pięciu, żaden poniżej 18cm, mierzyłam sama żeby nie było że oni chcieli się dowartościować (z ciekawości). Tak trafiam i już.

Dla mnie 18cm to przeciętny, zwykły, z racji tego że nie mam porównania. Pare razy w życiu widziałam takie po 15cm (właściciele mówili że to 15cm ale nie mierzyłam) i faktycznie wydawały mi się małe, nie wiem czy cokolwiek bym czuła z takim. Może Twoja kobieta też trafiała na duże i te 14cm to dla niej teraz za mało, a dla innej to będzie normalne (tak jak dla mnie 18-20cm).