Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pauliks_12

Herbalife START od 06-09-2010r.

Polecane posty

Gość twój mózg został zablokowany

Eh, psychologia sie interesujesz ... to ja, zamiast przeprowadzac na Tobie psychoanalize, podpowiadam w jaki sposob sie odzywiac :( Jestem tutaj ... bo wiem co i jak ... na co dzien licze kalorie :D ... codzienne ;) No to cos trzeba zrobic z Twoimi dziedzinami ... Grajac w koszykowke, myslalas o jezyku polskim ... jednakze przez chwile przeszla Tobie mysl ... a moze lepsza od polskiego jest geografia? - nie, zdecydowanie biologia!!! Oczywiscie w Twojej glowie klebily sie takze mysli na temat wieczornych zajec ... czy to bedzie film "Freddy Kruger powraca 5", czy tez moze muzyka, albo taniec ... i zdecydowalas ... bedziesz tanczyla przy muzyce ;) Ale to wszystko dopiero po tym, jak cos sobie ugotujesz - no bo przeciez wypada miec sily. Postanowilas, ze nie bedziesz eksperymentowala w kuchni ... no bo przeciez chcesz cos ugotowac ;) Zatem posluchasz sie innych ... nie bedziesz z nimi rozmawiala, bo pewnie zajeloby to mase czasu i bys z glodu umarla. Humor od razu sie Tobie poprawil - no bo przeciez danie bedzie szybko gotowe. Po skonczonym meczu wsiadlas na(do) swojego rumaka - Ford Mustang, zaprogramowalas GPS, by prowadzil Cie wprost do domu ... i oddalas sie jezdzie ... oczywiscie uwielbiasz ostra jazde ... taniec takze, bo przeciez dobrze prowadzisz :) Gdy juz dojechalas do domu ... powiedzialas - stop diecie i zabralas sie za przygotowanie posilku, pamietajac oczywiscie o zasadach bhp. Psychologicznie do tego podeszlas, bo wmowilas sobie, ze mozesz zjesc posilek, bo pozniej go spalisz, zatem nie bedzie on Cie "dolowal". Bylas bardzo uradowana z takiego obrotu sprawy ... ba, mozna by rzec, ze wowczas uwierzylas w swoje mozliwosci!!! Postanowilas zalozyc firme i nia zarzadzac ... oczywiscie bedziesz zajmowala sie wypychaniem borsukow!!! ;) ... dzieki czemu bedziesz miala zajecie i nie bedziesz juz tak czesto siegala po tequille ;)

Wiem, nie przylozylem sie zbytnio, dlatego dobry :( Nastepnym razem postaram sie badziej i mam nadzieje, ze wowczas zasluze na lepsza ocene ;) I wracajac do glownego watku ... nie zglodnialas? ;)

No dobrze juz dobrze, dobry z + :P na dobry początek :D Hm.. co do głodu,był dziś mały taki tyci tyci,ale wypilam koktajl przed 20 i juz jest okej. Ogolnie to powiem szczerze - nie moge sie doczekać poniedzialkowego wazenia,mierzenia itd., ciekawa jestem czy ten moj eksperyment -drogi nie powiem się powiedzie :) Ale zdaje sie ze juz czuje ze chudne bo mi ZIMNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :/

Ja chyba wole jak jestes gorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraca ;) A tak na zarty ... to na pewno chudniesz, masz niedobor kalorii ... tylko nie przesadzaj!!! (nie mam tutaj na mysli zajec ogrodkowych).

B_m ja tez wolę jak jestem gorąca tfu,a raczej jak jest mi cieplo ;P , ale faktycznie coś się zaczyna dziać ze mną pozytywnego oczywiście :) Dziś pogoda pod psem :D , ale ja się nie daje. Nie łamię się. Popijam gorącą herbatkę w pracy i jakoś dzien za dniem leci... :) I juz blizej niz dalej do tego poniedzialku i do wazenia i mierzenia ;) B_m ja nie z tych co przeginaja :) ja nie z tych co maja problem z samoakceptacją siebie :) U mnie tu jest wlasnie na odwrót- ja sie akceptuję i lubię a to ze się odchudzam,to bardziej chęć powrotu do dawnej JA . do dawnego rozmiaru 38 i do dawnego samopoczucia... Wiec troche pracy nie zaszkodzi :) Duzo tego nie mam. A lepiej teraz zrzucić 10-15 kg niz pozniej 35 :O Prawda? Odnosnie energii to gdzies wyczytalam ze te koktajle dodaja powera, ... i wiecie co - faktycznie tak jest, jestem jakas pelna energii pomimo szarugi za oknem. Miłego dnia :)

Gość liczbapi
nie piszę za często, ale czytam :) chodzę na basen + aerobik 3x w tyg ale taki z dvd, nie mam w pobliżu żadnego klubu, zastanawiam się też nad tą jogą, ale trudno mi załapać odpowiedni sposób wykonywania tych wszystkich asan, musiałabym się wybrać na parę lekcji na żywo i wtedy kontynuować ewentualne ćwiczenia w domu, poszukam jeszcze tego pilatesa, to powinno być prostsze. Co do jedzenia: śniadanie - serek wiejski lub odżywka białkowa + banan drugie śniadanie - jogurt (ale jem je tylko wtedy kiedy śniadanie jem ok 7, bo jak mogę pospać, to śniadanie jem ok 10:00 i wtedy już rezygnuje z drugiego) obiad - normalny, mięso (kurczak, wołowina, kotlety sojowe, ryba - staram się urozmaicać) + warzywa, często niestety też ziemniaki jakoś ciężko mi z nich zrezygnowa chociaż jakoś specjalnie za nimi nie przepadam, chyba to przyzwyczajenie. podwieczorek - orzechy (uwielbiam wszelkiego rodzaju orzechy więc codziennie inne, ale tylko ok 25 - 30 g (paczka 100g wystarczy mi na 3 dni) kolacja - białko. oprócz tego staram się pić min 2 l wody i jem błonnik 3x dziennie. zastanawiam się też nad zupami, włączyć je przed drugim daniem, czy zamiast?

Gość Szajs!!!
Puknijcie sie najpierw,a jak nie macie co zrobic z kasa to tak

A ja jestem za herbalife :) Stosowałam nie dla schudnięcia, ale dla oczyszczenia organizmu i dla samopoczucia, więc piłam koktajl tylko raz dziennie. I szczerze mówiąc czułam się wyśmienicie. Miałam większą koncentrację, mniejszą potrzebę snu, czułam się lżejsza, mniej obolała i miałam wyśmienity humor :) Problem przyszedł kiedy to odstawiłam. Znowu byłam wiecznie niewyspana, wróciły bóle głowy i ogólny dyskomfort rano po obudzeniu :/ Chyba znowu w to zainwestuję. Polecam przepis na koktajl: ok 250ml czekoladowego mleka sojowego 1 banan 2 łyżki Formuły 1 (koktajl proteinowy) mój ulubiony :) Pozdrawiam