Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje waszej pomocy

wozek-prosze o porady

Polecane posty

witam chcialam zasiegnac porad na temat wozkow, wkleje dwa linki, nie chodzi mi konkretnie o te modele ale o to, ktore sa bardziej funkcjonalne. sa to 3w1 jeden posiada wklad jako wozek gleboki lezacy drugi nie wiem czy dobrze okresle ale chyba jest tam wykorzystany fotelik samochody.. http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_54_10751_-1_14601_78927_10001_ http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_54_10751_-1_14601_99976_10001_ prosze o porady

Gość fantazyjna_trojka
Tego pierwszego nie polecam. Miała go moja siostra i po 6 miesiącach... połamał się. Poza tym kiepsko się go prowadzi.

dzieki ale nie chodzi mi o ten konkretny model tylko np w tym 2 trzeba przekladac to nie wiem nazwac hehe korytko zeby byl gleboki a w tym 1 sie fotelik wykorzystuje. i ktory bylby lepszy?

Gość ja sie wlasnie zastanwaiam nad
kupnem tego pierwszego - konkretnie nawet tego modelu Graco. Mieszkam w Irlandii i tu sporo osob korzysta z tego rodzaju wozkow i nie slyszalam, aby ktos narzekal. Musze sie zastanowic, a jak nie taki to moze kupie wozek w ktorym calkowicie osobno jest gondolka, spacerowka i fotelik, np. http://allegro.pl/3w1-wozki-jumper-fx-wozek-tako-6-x-gratis-tanio-i1204940645.html

Korytko = gondola:) Ja miałam taki wózek i polecam go, tyle że trzeba mieć gdzie trzymać bo trochę miejsca taki wózek zajmuje, ale jest bardzo wygodny dla dziecka i gondolka jest wysoko nad ziemią.

czyli bardziej praktyczny z gondola???tez slyszalam zeby szukac z duzymi kolami linki to tylko przyklady;)

Pola-kiedy masz termin?

18luty:) to podobnie mamy:))

dokladnie, szukam powoli a dwa nawet chce juz wybrac cos konkretnego i zamowic, a odbior za np 4 mies badz pozniej czekam na wiecej opini:)

Gość dziewczy tylko nie kupujcie
wozka zbyt wczesnie. Szkoda zeby wozek stal te kilka miesiecy nieuzywany i leciala mu gwarancja, lepiej kupic pod koniec ciazy a narazie poogladac, wyprobowac chociazby w sklepie czy u kolezanki. Moze i z gwarancji nigdy nie skorystacie, ale lepiej miec ja dluzsza jak juz sie wozka uzywa :)

i tak chce zrobic nie kupowac teraz ale wybrac i zamowic i za kilka miesiecy go kupic a gwarancja bedzie leciala od daty dostarczenia i zakupu, zamowienie nie rowna sie z zakupem i gwarancja;)

mi się bardziej podobają i wydają praktyczniejsze wózki w stylu tego drugiego. Te spacerówki z wsadzonym fotelikiem w ogóle mi się nie podobają, bo jak dziecku ma być wygodnie w takim czymś leżeć pare godzin na spacerze... Lepiej gondola, wygodna, dziecko leży płasko, ma więcej miejsca i w ogóle w zimie( jeżeli rodzisz w lutym) będzie mu cieplej w gondoli. Ja mam wózek concord neo i w nim jest możliwość wpięcia fotelika do stelaża i wtedy się to przydaje jak na zakupy się jedzie, bo tylko stelaż do bagażnika i już, ale na spacerze dziecku wygodniej w gondoli:) Tak mi się wydaje:)