Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grwgrewgreg

Boze jak zaufac??

Polecane posty

Gość grwgrewgreg

pierwszy zwiazek-koles chciał seksu(teraz to widze)ja naiwna, nafaszerowana mitem o ksieciu o romantycznej miłosci blabla zakochalam sie, dostał czego chciał a na koniec powiedział ze jak wpadne to se ze mna nie ożeni-zostawiłam go drugi-psychopata, pijak, awanturnik,dziwkarz-na poczatku ideał az do poł roku zwiazku potem całe zło wylazlo, przestał sie kryc;/ zdradzał mnie z prostytutkami w czasie wyjazdu w delegacje, do tego mial wiele kobiet przedemna(mi powiedzial ze 2) okazalo sie ze 6-zostawiłam go w cholere jak zaufac nastepnemu? jak dobrze wybrac? mam 25 lat

Gość grwgrewgreg
?

ja tez miałam przescia z facetami a teraz myślę, ze to z mojej winy bo za bardzo pragnełam miłosci i dawałam im wszystko co miałam a nie dostawałam nic. A jak spotkałam mojego męża to inaczej zaczęłam podchodzić do zycia, juz nie jestem taka potulna jak kiedyś. A ze tak zapytam, jakie relacje masz ze swoimi rodzicami? Dawali Ci duzo ciepła i miłości?

Gość grwgrewgreg
moj ojciec to alkoholik ktorego nie widziałam od 9 roku zycia mama ok tylko całe dnie w pracy

Gość grwgrewgreg
;/

Gość grwgrewgreg
?

Gość maja45maja
wydaje mi się że sama wybierasz takie przypadki, musisz patrzeć na pierwsze zachowania, jak sie do ciebie odnosi itp jeżeli ktoś na pierwszej randce mówi ci co ma i co może tobie zaoferowąc to już cs jest nie tak. tzn ze chce tylko jednego a później może ewentualnie oddzwoni. daj na przeczekanie, nie leź na pierwszej randce do łóźka tylko zwlekaj, zobaczysz wtedy zy mu zależy. aha i ważne, nic tak nie działa odpychająco na faceta jak fochy, obrażanie się (on w większości nie wie na co) i brak rozmów, mów co cię boli a powinno być wszyskto ok :) powodzenia

Gość Nie od razu rzym
Ja też z kobietami miałem przejscia i tak samo mam 25 lat, tylko, że ja już się nie staram nic budować i ufać trochę też.

Gość powinnaś iść do psychologa
bo niestety to jakich wybierasz parterów to doświadczenia wyniesione z rodziny masz w sobie głód uczucia i przez to jesteś łatwym łupem dla cwaniaków idealizujesz partnerów i widzisz ich takimi jakimi byś chciała by byli, nie dostrzegasz sygnałów ostrzegawczych, ich wad, prawdziwego ja jesteś wrażliwa, łatwowierna i uległa, zrobisz wszystko byle być kochaną, boisz się samotności, szukać stabilizacji i poczucia bezpieczeństwa to spadek po rozbitej rodzinie i braku rodzinnego ciepła w facetach szukasz oparcia, szukasz kogoś kto ma zastąpić brakującego ojca

Gość ufaj sobie
ufaj kasie seks tez jest b. ważny a reszta będzie wtedy ok. tu nikt nie da ci rady dobrej dla ciebie bo piszą za darmo ja tez nie napiszę ci szczegółów bo mi się nie chce tak za friko