Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RudowłosaElisa

Fenomen mojej urody. Dlaczego wszyscy się we mnie zakochuja?

Polecane posty

Gość hujhi
bo wszystkim facetom staje jak mowisz do nich "rozumiEEEE"

ehhh widze tutaj kolejnych zazdrośników:( przytłacza was moje piękno mnie też czasami i czuje sie taka zmęczona to jest moje przekleństwo

Gość fsfsfsfs
skoro twoje naturalne wlosy sa rude to nie mozesz byc atrakcyjna

ale one są farbowane:( takie na złoto miedziane:( bo mam zielone oczki i mi pasują:P A moja fotkę widzieli ludzie nie moja wina, ze ty nie:D:D:D

Gość co ty gadasz większość
facetów nie cierpi rudych kobiet :P

poważnie? nie zauważyłam za to ty masz dziwkarskie foto w stopce i jeszcze udajesz że to ty myślać, że na kafe siedzą ludzie o ilorazie mniej niż 140 i uwierzą, że pokazałabyś swoje foto na którym wyglądasz jak dziwka a potem wyszłą na ulice:D:D:D:D wypierdalaj z baru głupia dziwko!

Gość ej ruda
pokaż cycki, dupę, albo szparę, koniecznie z karteczką, inaczej możesz stąd wykurrrrrrrwiac w podkokach :classic_cool:🖐️

Skro piszesz tu jaka to piękna jesteś to czemu nie pokażesz zdjęcia? Pozwól nam się nacieszyć twoją urodą ;)

mr.julian_kiepskie twe podchody ja kiedys już pisałam i teraz powótrzę, że nigdy foty nie pokaże nie jestem naiwna jak laski na kafe. potem zobaczę ją z fotomontażem jak Gosialicius lub inne sorry ale NIE kurde nie zatrzymujcie mnie bo się spóźnie na fitness

skoro tak, to nie zakładaj takich tematów. Nikt twojego domniemanego piękna nie potwierdzi, ani nie zaprzeczy, a na słowo to nikomu się nie chce uwierzyć.

Gość ruda wiewiuro
ty nie na fitness tylko na operacje plastyczna.I zrozum jedno,ze dyskwalifikuja cie rude wlosy fuuuuuuuujjjjjjjj trzeba byc uposledzonym zeby podobala sie komus ruda.

ruda wiewiuro, nie pieprz głupot. Ja tam lubię rude, byleby nie były piegowate. A upośledzony to na pewno nie jestem.