Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nataleczka891

przeczuwam że jestem w ciąży

Polecane posty

przeczuwam ze jestem w ciazy ponieważ po stosunku zawsze wszystko natychmiast zemnie wylatuje a teraz po stosunku w ni płodne wszystko zostało we mnie tzn po jakimś dłuższym czasie około 15-30 minut po dopiero zaczęło pomału wypływać i przeczuwam ze się udało w końcu no i te objawy ale dzisiaj ta wydzielina s sutków już sama nie wiem. Mam pytanie staramy się z partnerem o drugie dziecko około 10 dni po stosunku w dni płodne rano zaobserwowałam przezroczystą wydzielinę z brodawek. pobolewa mnie podbrzusze i piersi ale ból jest delikatny. Od dwóch dni jestem troszkę przeziębiona chodź nie wiem dlaczego. Doda me przy pierwszym dziecku nie miałam żadnych objawów choć wydaje mi się ze tez na początku byłam troszkę przeziębiona. Czy możliwe ze jestem w ciąży bo na test ciążowy chyba troszkę za wcześnie. Czy któraś z was miała takie objawy?

Gość TurbooZelkaa
witaj wydzielina z sutkow nie jest objawem ciazy, a raczej wysokim poziomem prolaktyny. najlepiej byloby to zbadac. ja staralam sie 1,5 roku o dziecko , a maz i ja bylismy zdrowi...

ja mam synka prawie 2 letniego nie biorę żadnych tabletek i nie brałam wiec. ostatni okres miałam krótki ale w miarę normalny. a nie wydaje mi się żebym miała wysoki poziom

witam też się obawiam czy jestem w ciąży bo boli mnie podbrzusze lewy jajnik i na zmianę prawy coś mi na pewno jest,robiłam test ciążowy wyszedł negatywny ale zrobiłam go za wcześnie z desperacji go zrobiłam pomóżcie.Pozdrawiam

właśnie możecie mi powiedzieć czy to możliwe żebym była w ciąży ja bym bardzo chciała,ale nie wiem czy tego sobie nie uroniłam a do okresu jeszcze tydzień zwariuję

pierwsze objawy ciąży miałam w ósmym tygodniu a Wy chcecie mieć jeszcze przed spodziewaną @

nie wiem co mam już myśleć a mąż nie chce słyszeć o ciąży może to zapalenie jajników nie wiem doradźcie

Gość olinka123
mężatko! osobiście uważam, że NIE jesteś w ciąży. Ja będąc w ciąży robiłam test 5 dni przed @ i wyszły 2 kreski więc.... a te wszystkie bóle to tylko Twoja psychika tak działa na organizm! Sama się nakręcasz i organizm Ci szwankuje.

Gość gruszka poduszka
a jaki to byl test ja tez robilam 5 dni przed terminem i 1 kreska a okres mam dostac sroda lub czwartek

Gość aneczqa82
wydzielina z sutków na pewno nie jest obiawem ciąży, raczej podniesionego poziomu prolaktyny i radziłabym pójść do ginekologa, bo z podwyższoną prolaktyną na pewno w ciąży nie będziesz, mówie z własnego doświadczenia.. A takie nkręcanie się na kilka dni przed @ też do niczego nie prowadzi, bo w staraniach o dziecko jest jedna złota zasada, im bardziej chcesz, tym bardziej nie możesz, ja to zrozumiałam po 2 latach starań i Tobie też radze zaczać myśleć w ten sposób, to się szybciej uda..

Gość gruszka poduszka
aneczka a jak myslisz skoro zawsze przed okresem mialam takie "puste" wiatry i teraz tez mam to czy okres mimo ze fatalnie się czuje to czy przyjdzie?

Gość gruszka poduszka
ja to 2 tygodnie juz od polowu cyklu czuje jakbym byla w ciązy, makabra

Gość no wypiernicz go na powietrze
co za durne baby :-O ja pierdole...jak mozna tak durny temat wstawic...co Ty myslisz ze ktos jasnowidzem jest czy co??????? a po za tym czekaj do okresu i git...trzeba byc maniaczka zeby takie tematy pisac.

Gość gruszka poduszka
post kierujesz do mnie czy do autorki wpisu?

Nikt nikomu nie karze się wypowiadać jak durny temat to po h** tu wchodzisz i wypisujesz swoje mądrości nikt cie nie prosił interesuj eis swoimi tematami jak te cie nie interesują. A dla twojej wiadomości zrobiłam dzisiaj rano dwa testy i są dwie kreseczki durna babo!

Gość gryczka
Mało prawdopodobne, żeby na tak wczesnym etapie czuć jakies objawy, a juz na pewno żeby była wydzielina z piersi. Wydzielina z piersi i krótkie cykle to mogą byc objawy podwyższonego poziomu prolaktyny. Nikt Ci tu nic mądrego nie napisze, tylko test może rozwiązać Twoje wątpliwości, ale to dopiero w terminie spodziewanej @.

Gość gryczka
Teraz doczytałam o dwóch kreseczkach. Gratuluję:-)

Gość Cassidy60
Przeczuwam że jestem w ciąży ostatnio zauważyłam że mam nudności , czuje zapachy mnie drażniom , ciagle czuje brak energii życiowej ciagle bym spała ciagle bym jadła czy to jest możliwe że jestem w ciąży

Gość gość
Ja sie nigdy nie staralam, a 3 razy zaszlam.

Gość gość
Nie wi co to znaczy srarac sie... A 3 razy zaszlam.

Gość gość
Jak już to drażnią. Jak ty temu dziecku w zadaniach domowych pomożesz, jak poprawnie pisać nie umiesz ? Po drugie zrób test ciążowy, to kosztuje grosze, my wróżkami nie jesteśmy.