Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witam i o zdrowie pytam

Samotni po 26 roku życia !!! Jest tu ktoś taki ?

Polecane posty

Tak się zastanawiam czy tylko ja jeszcze nie mam partnera czy może ktoś z was ma podobnie? Pelno tu topików w stylu "Mam 20 i jestem sama" a co mamy powiedziec my w takim razie? No chyba, że ja ostatnia zostałam i nawet na kafe nikogo takiego nie znajdę :) Ale jeśli jednak zdecydujecie się napisać, to powiedzcie proszę od dawna jesteście sami no i co się złożyło na taki stan rzeczy? :) Pozdrawiam

Gość ralph
mam lekko po trzydziestce.jedno co moge napisac to:live sucks!!

Gość głowa mnie boli
chyba life sucks. 23 w listopadzie. rzecz jasna sama i samotna. :)

Gość hiuj
glowa, slepa jestes?? To watek dla ludzi po 26 roku zycia. Jak mnie wpierdalaja takie 20latki, ktore sie zala jakie to samotne sa i jak juz nigdy nikogo nie znajda, a feee:O

ja jestem samotny cale 26 lat nigdy nikogo nie mialem i obawiam sie ze tak juz pozostanie czego oczywiscie nie chce ale jak sie nie uda to trudno

Gość psi wytrysk
28 i sam ja ta lala

droga 23- latko jeszcze wiele przed tobą a co do reszty, dlaczego jestescie sami? ja po ostatnim rozstaniu, a bylo to 2 lata temu :O nie mogę na nikogo trafic, a jak trafiam to niestety są to raczej przygodne znajomości z niewlasciwymi osobami :O

podnosze

Gość głowa mnie boli
23 i 26 to przeeeeeeeeeeeeeeeeeeepasc niesamowita. 23- cale zycei przed Toba 26- jak jestes sam/a to juz masz do konca zycia przerabane. smieszni jestescie. jak ktos sam i samotny to tak jest bez wzgledu czy sie ma 23, 26 albo 99.

Gość ralph
Pracuje 10 godzin dziennie,po tym 2 godziny na macie,chyba trudno to bylo zrozumiec kobietom ktore spotykalem.one wolą kwiatki,spacery,znacie ten klimat.a ja nie lubie pubów,sztucznych usmiechów,i całego tego goowna.

zakończyłam poważny związek w swoim życiu paręnaście miesięcy temu ...i nie umiem się zakochać :-).

Gość jestem z wami
35 lat od 7 lat sama bo jestem brzydka:-( I GRUBA :-(

ralph> no ale dziwisz im sie? pewnie widywaliscie sie tylko pozno w nocy, a ty padales na twarz ze zmęczenia? ja lubie puby, bardzo czesto wychodze, ale jakos specjalnie sie tam za nikim nie rozglądam, jeslem tez w kims zauroczona, ale nie widze zadnego zainteresowania moją osobą i to mnie wk...:O mam wrazenie, że szczescie mogłoby być tak blisko, a nic nie mogę zrobić

jestem z wami> jakoś wczesniej z kims bylas, wiec ? moze czas pomyslec o zrzuceniu tej wagi? pomysl jak dobrze bys się czula gdybys schudla ;) na pocieszenie ci powiem, że ja też muszę się wziąć za siebie i niestety zrzucić pare kilo :O

Gość ralph
Ja Ci powiem co jest denerwujace.od jakiś 2 lat w moim klubie jest sliczna brytyjka.często ćwiczymy razem,bliski kontakt,śmiech po treningu,żarty,ale ja chciałbym...a ona nie.kumasz poradoks.moge dotknąć,pokulać sie na macie...(nieżle kopie!!!),ale to wszysto.i tak od dwóch lat!!!

mam podobnie :O chociaz nie do konca, moze powinienes o nią zawalczyc, zaprosic gdzies? ja od "swojego" mogę dostac jedynie seks od czasu do czasu, na nic więcej liczyc nie mogę :O czuję się przez to jakbym była jakaś wybrakowana :O

Gość 26---latkaaaa
Mam dokładnie 26 lat i też jestem singlem;)

Gość hiuj
23 i 26 to przeeeeeeeeeeeeeeeeeeepasc niesamowita. Gdybys chciala wiedziec. Przed toba jeszcze cale 3 lata poszukiwan, doswiadczen i moze sie jeszcze wiele zdarzyc. My to mamy juz za soba, wiec jestesmy w zupelnie roznych punktach w zyciu.

Gość ja za miesiąc 27
nie mam nikogo, nawet rodzina mnie olała nie wiem co ze sobą zrobić, ktoś ma gorzej ode mnie?

piszcie kochani:) skąd jesteście? od kiedy sami? szukacie kogoś nowego? jesli tak to gdzie? :)

Gość 26---latkaaaa
Pomorskie

Gość do mn i autorki
coraz wiecej osob jest "pozno" samotnych. moj brat ma 31 lat, kolezaka 28. oboje sa sami bo hmm nie ma nikogo odpowiedniego?

ralph a próbowałeś ja zaprosić na kawę ... ?? męska rzecz co...to znaczy , ze słabo się starałeś ?

No znaczy to dokładnie co napisałem. Facet z reguły stara się o kobietę, te o które zabiegałem nie chciały mnie albo nudziły się szybko. Stąd twierdzę że słabo się starałem, w sensie zawsze czegoś mi brakowało do pana "odpowiedniego" :).

Gość zdrowie w porzadku
a ja jestem sama bo jestem glupia :o ale mimo ze mam tyle lat, nie trace nadziei, ze kiedys zmadrzeje :) albo ktos okaze sie madrzejszy ode mnie pozdrawiam samotnych

a jak radzicie sobie z samotnoscią? ja mieszkam sama i mocno to odczuwam czeto wychodze z domu, uwawiam sie w pubie ze znajomymi, ale to grono tez sie wykrusza, bo zona, bo maz, bo dziecko, wiadomo... czuje sie jakby najlepsze lata mojego zycia gdzies sie ulatnialy, mam w sobie potrzebę milosci, a nie mam jej komu dac tzn. ja juz kogos pewnym uczuciem obdarowalam, ale totalnie bez wzajemnosci :(

Gość ralph
Raz,czy dwa,ale zawsze doopa!!!ja tez mieszkam w pomorskiem,tzn od 6 lat jestem na wygnaniu,ale miło wspominam.nie byłem u rodziców juz 4,5 roku.

mieszkam sama ... czas spędzam w pracy, raz po raz wychodzę gdzieś z znajomymi lub przychodzą do mnie na kawkę ... i spędzanie czasu z rodzina :-)