Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witam i o zdrowie pytam

Samotni po 26 roku życia !!! Jest tu ktoś taki ?

Polecane posty

Gość ralph
Nie moge tego wybaczyć ojcu!!!u mnie jest 19.30.zaraz lece na trening.<dobrze> pewno na tym forum juz na siebie nie trafimy,a bardzo mnie interesujesz.przepraszam ze jestem taki bezposredni ale co mam do stracenia?jeżeli kiedys chciała bys pogadac,tu jestem:ralph3x@gmail.com.

mam 26 lat i od 5 m-cy jestem sama(rozpadl sie moj 7 letni zwiazek)!teraz spotykam sie z kims ,ale jakos nie potrafie sie zaangazowac!

mam 26 lat i od 5 m-cy jestem sama(rozpadl sie moj 7 letni zwiazek)!teraz spotykam sie z kims ,ale jakos nie potrafie sie zaangazowac!

Gość ralph
Dziękuje.papapapapa.

Gość karolinaksjjsjakidjdj
mam 27 lat. sama. moze nie samotna ale sama i w sumie troche samotna bo mam znajomych ale kazdy ma swoje zycie, zona, maz, dziecko, swoje zycie.... smutno mi. praca dom praca dom. troche staram sobie urozmaicac zycie ale roznie to wychodzi. i tak denerwuja mnie laski 23 letnie mowiace ze sa same i zawsze beda. i tak roznica miedzy 23 a 27 jest! niech pisza te ktore pracuja, ktorych wiekszosc znajomych jest sparowanych tak juz na powaznie i niech pisza te ktore glownie mają praca dom, ktore mieszkaja same a nie z mamusia czy wspollokatorka. bo jest roznica miedzy takimi osobami. nie mowie ze tamci sa gorsi, ze oni sie nie licza. ale mają po prostu lepiej. ja mieszkam sama, praca dom, wieczorem czasem nie mam do kogo mordki otworzyc:( ehh..

Im człowiek starszy, tym ma mniejsze szanse na spotkanie kogoś. Wszyscy już kogoś mają, a i poznać nie ma gdzie.

karolinaksjjsjakidjdj różnica może być tylko w tym .... ze mieszkają z kimś , ze maja do kogo buzie otworzyć... a ja jeżeli rozumiem chodziło tutaj o samotność uczuciową ... pod tym względem maja takie same uczucia jak inni

Gość witam i o zdrowie pytam
dokladnie, dla mnie tez jest znaczna roznica miedzy 23 a 26 rokirm zycia ja mam za soba kilka powaznych, nieudanych zwiazków cięzko mi samej, niestety swoje uczucia lokuje nie tam gdzie powinnam :( od dwóch lat nikt mnie szczerze nie przytulil, nie pocalowal (mam tu na mysli męzczyzn) oczywiscie nie to ze zyje w celibacie, ale tak jak napisalam, to nie plynelo z serca, a raczej wiadomo z jakich powodów kolezanki juz poparowane, wlasciwie to zostala moze jedna, ktora nie ma meza :O i nie to, ze mi tak sie spieszy do malzenstwa, ale k...te wieczory przed telewizorem i komputerem, tak bym sie chciala przytulic, a nie mam do kogo

Gość jan_Warszawa
Dla osób starszych, samotnych Multipub ma specjalną ofertę w każdy czwartek. Od 09.02.2012) MultiPub czynny od 10:00 (część pubowa) W części klubowej wieczorem DANCING 30+, POZNAJ SWOJĄ DRUGĄ POŁÓWKĘ, godz. 21.00! Impreza kierowana do osób starszych: rozwodników, singli, wdowców i osób samotnych... Poznajcie się! W Warszawie brakuje takich miejsc, gdzie mogą bawić się osoby 30+. Więc zapraszamy. Impreza w stylu Dancingu, lata 50', 60', muzyka w stylu Czerwonych Gitar itp., muzyka podchodząca pod weselną, duży parkiet. Zapraszamy. Wstęp wolny! WHISKAY DAY- drinki na bazie whisky tylko 14zł! Multipub pod „Grubą Kaśką Warszawa Al.Solidarności 68 A (tuż przy Pizza Hut) www.multipub.pl multipub@wp.pl multipub.cba.pl - galeria

Gość Life taste great
Ja się dołączam 🖐️ 27 lat i jestem samotna.