Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swinka halinka poznan

ciąża bez zgody/wiedzy męża

Polecane posty

hej kobietki, mam pytanie, czy ktoras z was zrobilaby cos takego? mam 2 letnia corcie,marzy mi sie drugie bobo,maz nie chce o tym slyszec, przynajmniej na razie,ale wiem,ze jakby sie zdarzylo,to by je kochal jak pierwsze, czuje sie na silach podolac dwojce dzieci,finansowo i mieszkanowo jest ok,maz preferuje sex w gumce,prosze o jakies podpowiedzi,moze ktos byl w podobnej sytuacji??

Nigdy w życiu nie zrobiłabym czegoś takiego ani mężowi, ani dziecku. Nie mogłabym im potem w oczy spojrzeć. Nie rozumiem Cię. Jeszcze gdybyś nie miała dzieci i mąż by nie chciał wcale to możnaby niejako inaczej spojrzeć na Twoją desperację. Ale masz jedno więc opanuj się. Może kiedyś wspólnie zdecydujecie się na drugie. Ja niedługo rodzę pierwsze - zawsze chciałam mieć conajmniej 2, albo 3. Mąż nie chce więcej. I na pewno nie będę go nigdy próbowała wrabiać!

rilla_marilla ja bylam jedna w domu,mama zmarla jak bylam malutka,ojciec nikogo sobie nie znalazl, marzy mi sie dwoje

Gość ej nie rób tegooo
nie rób tego, to jest wyjątkowo poskudne zagranie, jak chcesz go wrobić...

Sama napisałaś, że mąż nie chce na razie. Więc za jakiś czas może zdecydujecie inaczej. Wasze dziecko ma dopiero 2 latka, więc macie jeszcze czas. Ja też mam nadzieję, że kiedyś będziemy mieć więcej. Ja też wcześnie straciłam mamę więc wiem o czym mówisz. Ale mam młodszą siostrę.

ej nie rób tegooo nie mow mi tak:(

rilla_marillaa a ja zostalam sama :( pogadam z nim dzis jeszcze

Gość gość
Tak to jest jak ludzie nie rozmawiają ze sobą przed ślubem o ilości dzieci itp. Zawsze powtarzałam, że chce mieć 2 dzieci i tak będzie (chyba, że zdrowie na to nie pozwoli) :)

LatteMacchiato przed slubem to mi obecal ze bedziemy mieli gromadke

31 i 32

Gość anka8889
ja proponuje zebys zaplanowala jakas sytuacje , jakis spontaniczny seks zeby nie bylo czasu na zakladanie gumki :) i moze akurat :)

Gość Albinka 90210
odwieże temat, mam take same mysli jak autorka postu, podpowiedzcie mi jak praktycznie wyjac sperme z kondoma i zrobic tak, zeby dostala sie tam gdzie powinna?

Gość Zoska z dalekiego lasu
witam wszystkie Panie, prosze powiedzcie cos wiecej w tym temacie, bo tu cos ucichlo, moje sasiadka tak postaila, zrobila sobie dziecko bez zgody meza i tak sie zakochal w dziecku, ze sam zapragnal drugiego! teraz sasiadka jest w drugiej ciazy:) a jak to zrobila? po stosunku do lazienki i strzykawka :)

Gość nie mówię że to ok
ale ja bym dziurawiła gumki przed rozpakowaniem, szpilką bym nakłuwała.

Gość martynka1986
będzie widać na opakowaniu, nie bez powodu robią te opakowania z takiej błyszczącej folii. A tak w ogóle to moim zdaniem szczęściu można pomagać wtedy, gdy facet chce dzieci, ale ciągle nie może się zdecydować, że to już właściwy moment. Ale jeżeli facet nie chce więcej dzieci, to wrabianie go to wyjątkowo paskudne zagranie. Pomyśl o tym tak - wyobraź sobie, że ty już nie chcesz mieć dzieci, a on ci przekłuwa gumkę i robi "psikusa". Miło by ci było?

zacznij się drapać w krocze udaj się niby do ginekologa i wmów mu że na prezwerwatywy jesteś uczulona powiedz mu że zaczniesz brać tabletki i tak przy nim niby bierz a wywalaj i po sprawie

Gość nie mówię że to ok
On wcale by nie musiał tych gumek (a raczej podziurawionych opakowań) widzieć. Np. ja sama przechowuję gumki i zakładam mu je, w życiu by się nie zorientował gdybym je dziurawiła.