Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaulinaKiss

Termin - Kwiecień/Maj 2011 Zapraszam serdecznie :)

Polecane posty

Gość PaulinaKiss

Witajcie, czy są już przyszłe Mamusie z terminem na koniec kwietnia, początek maja? Ja jestem własnie w 6 tygodniu, a dokładnie 5 tyg. i 5 dni. według USG a według moich obliczeń 3 tyg. i 5 dni. Czy macie już jakieś objawy? Jaka reakcja po zrobieniu teściku? :)

Witam, Ja jestem też w 6 tygodniu, w poniedziałek USG, więc może poznam szacowany termin :-) póki co bolą piersi, zmęczenie i senność mi dokuczają troszkę, ale mniej niż tydzień temu boli brzuch :-) no i mam zachcianki pokarmowe, jem zupełnie inne rzeczy niż przed ciążą .... dużo mięsa, mało nabialu .... Pozdrawiam, Ania

kwiecień/maj to chyba ja.... zachcianki... na razie wstręt do mięsa.... no i ból brzucha... ale pod kontrolą lekarza, więc wszystko ok.

I ja też będę przełom kwiecień/maj :) Dziś mi kalkulator pokazał datę 28 kwietnia, ale możliwe że przeciągnie się termin na maj, więc nie wiem jeszcze czy będę kwietniowa czy majowa :) Objawy mam takie, że piersi bolą cały czas od 3 tygodni, brzuch pobolewa trochę, ale już coraz mniej, poza tym odrzuciło mnie strasznie od dymu z papierosów, straszliwie mi przeszkadza. No poza tym brak @ czy jakiegokolwiek krwawienia, 45dc :) wizyta u gin dopiero 14 września, czyli za tydzień, więc dowiem się czegoś więcej, ale wg OM zaczęłam 7 tydzień.

Gość PaulinaKiss
Nio to już jest nas troszkę, ja nie mam żadnych objawów po za okropnym bólem piersi. Jak na razie czuję się doskonale, co oczywiście moe sie bardzo szybko popsuć, hehe :) test zrobiłam 25 sierpnia i bardzo sie cieszę, bo już dwa razy poroniłam :(

Gość PaulinaKiss
Dziś miałam usg i widziałam tak zwane ASP czyli bijące serduszko :) jestem bardzo szczęśliwa, bo długo na to czekałam :)

Jako niepoprawna optymistka mówię (a raczej piszę): będzie dobrze, będzie pani zadowolona ;)

Zazdroszczę Ci, ja jeszcze muszę troszkę poczekać, a strasznie już też bym chciała to przeżyć, czas mi się teraz wlecze niemiłosiernie, a testowałam się 23.08. U mnie to pierwsza ciąża, a przynajmniej pierwsza, o której wiem.

no to ja się zapisuje :) termin początek maja :) Objawy: bolesne, obrzmiałe piersi. Ból brzucha który już powoli przechodzi. Zmęczenie.

Gość PaulinaKiss
A czy miałyście wcześniej jakieś problemy, i czy długo się starałyście?

Problemy z poczatkiem ciąży: Myślałam, ze moje bóle brzucha to problem, ale Nospa czyni cuda...

U mnie też za pierwszym razem, a w zasadzie to nie były starania, ale wpadka też nie, jakoś tak... pół na pół, nie wiem jak to określić...

Gość PaulinaKiss
Nio to my sie od kilku lat staraliśmy i dwa razy juz poroniłam, wiec teraz cieszę sie potrójnie, hihi :)