Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynafajnegofaceta

DZIEN CHŁOPAKA :)

Polecane posty

Gość rety dziewczyny czemu
to zrób mu ten pokaz zamiast kupowac pluszowe misie :) a wierz mi ze i na zdjeciu tez chetnie popatrzy kiedy ciebie nie bedzie obok....

Kurcze, ja mieszkam z Moim Lubym w Anglii. I już wiem co za prezencik mu sprawię... Albo skok na bungie, albo wypożyczę mu jakiś sportowy samochód (do wyboru: Lamborghini, ferrari, aston martin lub audi r8) na pare godzinek, niech się chłopak cieszy :)

Gość rety dziewczyny czemu
powyzej - swietny pomysł :) a mogłas przeciez zrobic mu kalendarzyk z miłosnymi cytatami :P

Z tego co się dowiadywałam, to jest to koszt za bungie 100 funtów, a za 4h wypożyczenia samochodu 160 funtów.A Wy co byście woleli?

Gość olenka90
a ja mojego faceta zabieram na gokarty :)

Gość lolalaalaa
a moze macie jeszcze jakies pomysly??

Gość Marzycielka motylkowa
Napewno nie taki pomysl co autorka,o jakis typowo babski pomysl,w stylu walentynek,absolutnie nie pasujacy do dnia chlopaka.W taki dzien,powinno sie go potraktowac po mesku,tak jak nas w dzien kobiet po kobiecemu,kobiecie daje sie pobyt w spa,wizyta u kosmetyczki.Dla faceta,no coz,moze cos z jego hobby,cos ze sportu?Bilet na jakis mecz? Alba na jakas wyprawe sportowa

Gość lolalaalaa
moj facet uwielbia ciezarowki moze cos w tym kierunku ale co??

Gość Zdesperowana Ja Ja Ja
Podbijam temat. Potrzebuje pilnie pomysłu.

Gość sassssssssssssss
ja chyba nic nie dam. to juz jutro...

a ja dam siebie czego mu więcej potrzeba:) choć ostatnio kupiłam mu zabawne bokserki:)

Gość 234567YTGRF
Nic nie daje, zloze mu tylko zyczenia. Na dzien kobiet dostalam roze (choc jeszcze nie bylismy razem). Prezenty daje sie na swieta bozego narodzenia i urodziny

Gość Tomaszek31
"""ketia a ja kupilam mojemu kalendarz ....i specjalnie na zamowienie beda tam moje zdjecia na kazdy miesiac z jakims super dopiskiem.. a ze ma taka prace ze rzadko jest w domu to bedzie chociaz ze soba kalendarz z moimi zdjeciami myslicie ze bedzie zadowolony?""" Moim zdaniem świetny pomysł !!! Sam bym chciał, żeby moja dziewczyna na taki wpadła. Np. Jakieś "fajne zdjęcia" :) specjalnie dla mnie aby zrobiła i z nich specjalnie dla mnie kalendarz WOW Pomysł super fajny !!! Po co mi bilety na mecz czy jakaś sztuczna gra jak mogę zdjęcia swojej ukochanej , których nigdy wcześniej nie widziałem specjalnie dla mnie zrobione oglądać w kalendarzu tylko dla mnie. To lepsze niż kalendarz PIRELLI czy PLAYBOYA :D SUPER !!!

Ja symbolicznie coś małego kupię np. podświetlane kieliszki, jakiś fajny kufelek czy śmieszny otwieracz do piwa.

Gość 5433089549568ke
moj facet by zwymiotowal jakby dostal cos takiego:P chyba ejstesmy za starzy...

Ostatnim hitem na dzień chłopaka jest voucher na zabiegi kosmetyczne specjalnie dla mężczyzn :) będziecie mieć podwójną przyjemność, bo Twoj facet będzie ładnie się prezentował a Ty będziesz zadowolona że masz takiego przystojniaka obok siebie ;) listę salonów kosmetycznych wraz z rekomendacjami macie na stronie dourody.pl :) polecam serdeczenie :)