Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyproszee

ciaza????????????????prosze o odpowiedz

Polecane posty

Gość pomocyproszee

podczas orgazmu wyplynal z pochwy sluz bezbarwny i ciagnacy sie .czy kobiecy wytrysk ma cos wspolnego z dniami plodnymi,czy to zupelnie co innego.czy taka konsystencja sluzu podczas orgazmu oznacza ze mam dni plodne???blagam o odpowiedz

Gość kolyndara
a jakie masz cykle , które to był dzień cyklu?

Gość pomocyproszee
wlasnie u mnie bardzo trudno rozpoznac bo mam bardzo nieregularne,czasami 23 a czasami nawet ponad 40 dni.Ogolnie teraz mam tzn sucho ale podczas orgazmu wyplynal wlanie taki plyn jak podczas dni plodnych przezroczysty i ciagnacy sie.nie wiem czy to porostu taki kobiecy wytrysk nie majacy nic wpolnego z dniami plodnymi czy to rzeczywiscie dni plodne?

Gość qwerty12332
jesli uzywalas prezerwatywy to nie masz co sie martwic a jesli nie to nie zawracaj nam głowy

Gość pomocyproszee
nikt mi nie pomoze?prosze ja naprawde nie wiem,moze to sie komus wydac smieszne ale ja nie wiem

Gość kolyndara
właśnie zabezpieczała się? czy nie ?

Gość pomocyproszee
nie zabezpieczalam.to niechodzi ze ja sie boje ciazy absolutnie nie tylko poprostu jestem ciekawa czy ktos podczas orgazmy tez ma taka wydzieline i czy ona roznie sie w zaleznosci od dni plodnych i nie plodnych

Gość kolyndara
ta wydzielina jest porównywalna dlatego nie zaleca się badania śluzu po stosunku .

Gość no wypiernicz go na powietrze
nastepna kretynka :-O bym ci tak buchla butem w ryj :-O te wasze jebany tematy kurwa " ciaaaaaazaaaaaa...sluz..." beeeeee rzygac sie chce:-OZROB KURWA TEST CIAZOWY TO SIE DOWIESZ DO KURWY NEDZY IDIOTKO!!!!!!!ALBO ODCZEKAJ TE PARE DNI DO OKRESU I PO SPRAWIE!!!!!!!! KURWA CO ZA DURNE SZMATY