Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sijaaaa

zrozumiec kobiety...

Polecane posty

Gość sijaaaa

czy kazda dziewczyna ma tak nasrane we lbie? Spotykalem sie z pewna dziewczyna w ktorej sie strasznie zakochalem, po miesiacu powiedziala mi nagle ze nie bedziemy sie wiecej spotykac. Ja nie moglem sie z tym pogodzic bo wiedzialem ze jest cos nie tak, teraz po trzech miesiacach gdy sobie wszystko w glowie poukladalem,mowi ze wrocilo jej uczucie. Jednak gdy sie ostatnio spotkalismy powiedziala ze chciala by byc ze mna ale lepiej zebysmy zostali przyjaciolmi. I jak tu ku*wa taka zrozumiec. Zmienia zdanie 2 razy w ciagu tygodnia. A najgorsze jest to ze oboje sobie namieszalismy w glowach, tak ze ona nie wie co ma robic ,a ja nie moge znow przestac o niej myslec.

Gość Medeline
Nie nie każda;) Ale radzę ją olać.

Gość sijaaaa
wszyscy mi radza zeby ja olac tylko ze ja sie w niej strasznie zakochalem i wiem ze ona tez chciala by byc ze mna, ale... Sama przyznaje ze jak sie spotykamy we dwoje to jest fantastycznie, gorzej jest wsrod znajomych bo jestem malo otwarty i niezbyt pewny siebie, co dla niej jest malym problemem. ehh teraz nie moge przestac o niej myslec;(

Gość zamiast oceniać spróbujcie się
poznać

Gość zamiast oceniać spróbujcie się
koledzy ją znają?

Gość sijaaaaa
znaja bo to kolezanka z klasy, znamy sie ponad 3 lata

Gość hahahahhahahaha
Przychodzi baba w ciąży do lekarza , a lekarz pyta: - co pani dolega? - a tak zaszłam... Przychodzi baba do lekarza: - Powinna pani jeść dużo owoców i to najlepiej bez obierania. Baba dziękuje za diagnozę i zbiera się do wyjścia. - A tak a propos, jakie owoce pani jada najczęściej? - pyta lekarz. - Orzechy.