Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malenka Zielona

Niepewność :/

Polecane posty

Gość Malenka Zielona

Oczywiście zastanawiam się czy nie jestem w ciąży. I zaznaczam, że byłby to BARDZO zły moment. Za: -piersi mi urosły i bolały przez jakiś czas. najpierw sutki, potem cale. -utyłam, najwyżej 3kg, ale zawsze -często oddaję mocz. od dwóch nocy muszę wstawać nad ranem. przy czym nie jestem pewna tego objawu, gdyż oddawaniu moczy towarzyszy silny, bolesny skurcz mięśni. Przeciw: -3 negatywne testy ciążowe - jednak jak wiadomo, mogą być zawodne. -miesiączka (dokładnie tydzień temu, jeszcze się nie skończyła!) niezwykle obfita, bardziej niż zwykle. Jednak czytałam i słyszałam, że bywają kobiety, które miewają okres w trakcie ciąży -zabezpieczenie w postaci prezerwatywy. żadnych zsuwających się ani pękających. -kochaliśmy się z moim chłopakiem w 4 i 5 dzień po tym jak dostałam poprzedni okres. Uznałam, że czas iść do lekarza. Jednak zanim to zrobię, chce zapytać: czy ja sobie to wszystko zmyśliłam? czy może przez ciągłe myślenie o ciąży wywołałam objawy? No i przede wszystkim, musiałby to być 5 tydzień ciąży. Więc nie wiem czy piersi i częstomocz mogą wystąpić tak wcześnie. A może częstomocz to po prostu infekcja dróg moczowych? Co o tym myślicie? Proszę o szybka odpowiedź!

Gość fajna babaka z forum
Odwiedź psychologa a na sex zdecydowanie za wcześnie;) Nie, w ciąży nie jesteś, chyba żeś wiatropylna ;)

Gość Malenka Zielona
dzięki x) tego potrzebowałam xD

u mnie pierwszym objawem był wlaśnie częstomocz. zaczęło się ok tydzień przed spodziewanym okresem, potem doszła senność, rozdrażnienie, mdłości - wszystko przed terminem miesiączki. po doszedł ból piersi, wymioty. ale u Ciebie - 3 testy mówią same za siebie, do tego okres. jak dla mnie nie ma szans! skoro są objawy to i test musi wyjść! zwłaszcza robiony po terminie okresu. a co do tycia to na pewno nie od ciąży! nie ma szans żeby przez te kilka tyg tyle przytyć przez ciażę! raczej za dużo jadłaś :P

Gość Malenka Zielona
czas na dietę x) i basen x)

Gość riki tikimlak
Jesteś, ale w urojonej ciąży debilko ;)

Gość Malenka Zielona
riki tikimlak: ale ja proszę bez wyzwisk ^^' nigdy nie zdarzyła Ci się chwila niepewności? A ja po prostu mam dość stresowy moment w życiu i to mi się jeszcze dołożyło. I zewsząd słyszę podobne urojenia, więc chyba nie takie dziwne, że mi się coś wykombinowało x)

ile masz lat? 13?14>?

Gość Malenka Zielona
18 :) w tym roku matura :)

aha:) dni niepłodne+gumka = brak szans na ciąże jak masz takie shizy idz do gina po tabsy, tyle ze to hormony i zawsze sie odbiją na zdrowiu;)

Gość Malenka Zielona
No właśnie dlatego niespecjalnie mnie do tego ciągnie. Szczególnie, że miewałam spor problemy z hormonami. Co ciekawe, cykl uregulował mi się do przepisowych 28 dni odkąd zaczęłam uprawiać seks x) Chociaż najprawdopodobniej jedno z drugim nie ma nic wspólnego :)