Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i jest fajnie

HELP ME!

Polecane posty

Gość i jest fajnie

Słuchajcie, ma pewien problem, to pytanie na pewno już się tutaj kilka razy powtarzało, ale co mi tam.. Uprawiałam z chłopakiem petting, wszystko ok, już kilka razy tak robiliśmy. Dwa tygodnie później dostałam okres, a potem, kilka dni przed terminem kolejny, z tym, że trwający 3 dni, a normalnie mam okres ok. 5 dni. Ale nie była to żadna brązowa wydzielina czy coś w tym stylu... Nie bolą mnie piersi, nie odpycha mnie od alkoholu ani papierosów (a nawet wręcz przeciwnie :D), czy mogę być w ciąży? To może być dla niektórych śmieszne co piszę, ale ja jak sobie coś wmówię, to jest ciężko, dlatego pytam Was... A jak na złość otaczają mnie same babki w ciąży ;/

Gość Zuzulka
Jeśli doszło do wytrysku w okolice Twojej pochwy to niewykluczone, że faktycznie jesteś w ciąży. Wszystko zależy od tego co isę stalo z nasieniem.

Gość i jest fajnie
On tylko mnie zaspokajał, ja byłam rozebrana, ale On nie, tak teraz sobie próbuję to odtworzyć i chyba tak właśnie było... Ale czytałam, że jeśli ma się okres, to znaczy, że macica miała co złuszczyć, czyli także potencjalny zarodek, a jeśli jest się w ciąży, to nie ma się okresu, bo wtedy nie ma jajeczkowania. Czy to prawda?

Gość Zuzulka
Pewna osoba z moich znajomych miała okres przez 6 miesięcy a była w ciąży więc to nie jest takie oczywiste. A co do Twojej sytuacji to nie ma takiej opcji żebyś była w ciąży skoro był ubrany.