Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulka_waw

Błona dziewicza

Polecane posty

Gość ulka_waw

Mam pytanie...dla niektórych pewnie śmieszne, ale jestem młoda a nie bardzo kogo mam o to zapytać...konkretnie zastanawia mnie czy uzywajac tamponu mozna przebic blone? bo tak wlasciwie to gdzie ten tampon wchodzi? Bo skoro otworem w blonie to on umieszczany zostaje w miejscu w ktorym porusza sie penis? czy gdzie indziej? Z gory dzieki za odpowiedzi,

Gość tamponem nie
uszkodzisz blony dziewiczej, jest wymiarowy i nie ma mozliwosci uszkodzenia

Gość sarka90
no wlasnie gdzie ten tampon wchodzi ?

Gość franek kimonoo
no tam

Gość w dooope
:D

Tampon wkładasz do pochwy na głębokość dwóch paliczkow palca wskazującego. Każda kobieta ma inna blone dziewicza. I tamponem można ja przerwać. Poza tym dziewica powinna używać najmniejszego rozmiaru-mini. Ewentualnie normal. A ile masz lat autorko?

Gość Rozdziewiczona przez tampon
Z tamponami lepiej uważać. Opowiem Wam moją historię. Byłam zaręczona z pewnym facetem, bardzo się kochaliśmy i planowaliśmy ślub. Oczywiście jako ludzie wierzący chcieliśmy czekać z seksem do ślubu. Niestety pewnego dnia nieumiejętnie umieściłam tampon w pochwie i przebił on moją błonę dziewiczą. Krew, rozpacz i łzy... Musiałam powiedzieć o tym mojemu ukochanemu, w jakich okolicznościach niechcący straciłam dziewictwo. Był zszokowany, nie uwierzył mi. Uznał, że się z kimś przespałam przed naszym ślubem i... zostawił mnie. Przez jeden niewinny tampon straciłam dziewictwo i miłość swojego życia... Moje życie legło w gruzach.

Gość miala zona meza
tampon uzywalas chyba podczas krwawienia miesiecznego wiec wiadome ze byla krew heheh po co jest tampon ???

Gość przez tampon to tobie
się mózg rozprawiczył, jedno głupie a drugie jeszcze głupsze, dziewice zakichane.....