Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krystian zet

do studentow

Polecane posty

napiszcie co studiowac zeby za bardzo nie bylo matematyli, fizyki i chemii. cos w miare latwego. mozecie krytykowac, klnac, gnoic - po prostu chce latwo zdobyc papierek.

Gość aquariuss
bibliotekarstwo :D ten kierunek mnie zawsze rozwalał:) a lubisz robić prezentacje, kampanie reklamowe? Może marketing, bądź PR? Ciekawe kierunki, a nie ma matmy.

no prezentacje, kampanie, no spoko fajne ale opisz wiecej co tam sie ucza bo ja nie ma pojecia o studiach ale wiem ze glaby przechodza iwec dam rade

Gość aquariuss
ja miałem fajne studia bo nie kazali nam uczyć się na pamięć, lecz kazali robić kampanię reklamowe. Z wykorzystaniem wszystkiego co nam się tylko przyda do osiągnięcia celu: Internet (nk,gg,blogi,fora,youtube) kręcenie filmów, akcję w realu, chodziło głównie o to aby przełamać swoje bariery i nauczyc się jak zaistnieć jako dobry promotor, człowiek który potrafi przekazać swój produkt w pozytywny i oryginalny sposób. Było też kielka, gdzie trzeba było się nauczyć na pamięć, ale to małoi w sumie.

Gość aquariuss
Public Relations rzecznik prasowy, spec od marketingu, hadnlowiec, w sczególności jak znasz języki.

Gość civika
dziennikarstwo- proste łatwe i przyjemne, nie pocisz się przy książkach ;) a potem pokazują się w tv takie wyrostki niedorobione jak w tvn24 ;}

Aquaris, mylisz sie na kierunku informacja naukowa i bibliotekarstwo jest troche matmy. ;) I wbrew pozorom nie tylko w bibliotece mozesz tylko pracowac. ;)

Gość politologia
nuda,same referaty

Gość Garkotluka
a to nie lepiej iść na jakąś prywatną wyższą szkołę gier i zabaw, zapłacić, iść 2 lub 3 razy w pod koniec każdego semestru po podpis i mieć z głowy?