Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO ONI WIDZĄ

CO CI FACECI WE MNIE WIDZA???

Polecane posty

Gość CO ONI WIDZĄ

stara dupa jestem, bo mam 36 wiosen, ani specjalnie śliczna, ani zgrabna.Dziewczęca uroda-mówią, loczki i niebieskie oczka...bla bla bla..dupę mam wielką, nogi grube, a biust w zaniku. Serio. A odpędzic od adoratorów się nię mogę, bo....ten twój uśmiech...bla, bla, bla.nic z tego nie rozumeim, panowie, gdzie Wy macie oczy???

Gość CO ONI WIDZĄ
Andrzeju, jak bum cyk cyk, nie ma seksu i nie prawiczki.gdyby mieli oczy na fiucie to by się za jakąś seksbombą uganiali, nie???

Gość CO ONI WIDZĄ
Zono-jestem i ciągle usmiechnięta, ale mało to teraz młodych i duuzo bardziej wyluzowanych lasek?:)nie wiem czy kiedykolwiek zrozumiem mężczyzn:)

Gość CO ONI WIDZĄ
oj, nie są spięte, nie sa...zono, oblukałam Twoje zdjęcie, no jakbym tak wyglądała to..............o mamooo....:)

Gość bez loginu bez odbioru
- nie jestem ciepła, miła, sympatyczna i na pewno nie słodka i nawet nie lubię takich ludzi, denerwują mnie, wkurwiają swoim słodziusim pitu pitu - no jestem ładna, mam świetne ciało, ładną twarz i burzę włosów i nic z tym nie robię - nie podkreślam, nie dbam specjalnie o modę, wiem, jak wyglądam, ale się tym nie zajmuję dodatkowo, leń jestem - nie cierpię zakupów, lubię ubrania stare, wygodne, szyję czasami, robię sama biżuterię, do fryzjera ani kosmetyczki nie chodzę, kosmetyki kupuję najtańsze - każdy twierdzi, że jestem poparanym miksem -styl bycia mega kobiecy i typowo męski charakter, nie wzruszam się, wkurwiają mnie fochy koleżanek, więc ignoruję w ogóle te baby, które się obrażają, od romantycznej kolacji wolę piwko po seksie - nie dbam specjalnie o facetów, nie robię kolacji, obiadków, może wychodzić sobie na piwo ze znajomymi codziennie, mi to ogólnie wisi i tak jest ze wszystkim - wisi mi to, nie zabiegam, nie dbam I mimo to, kuźwa, miałam zawsze bardzo duuuuże powodzenie, największe wśród wszystkich koleżanek. Prawie wszędzie ktoś mnie zaczepia. Mam naprawdę wspaniałego faceta, który na rzęsach prawie staje, którego koleżanki mi zazdroszczą, a którego i tak nie doceniam. Nie rozumiem tego wcale, ale mi się podoba. Nawet się nie zmienię, bo sama siebie taką podłą lubię.

Gość C ONI WIDZĄ
bez loginu, uganiają się za Tobą, bo jestes sliczna i ich olewasz:)ja o sobie nie mogę tego powiedziec:)nadal pozostaje to dla mnie zagadką:)ale Tobie gratuluję zyciowej postawy i pewności siebie-podoba mi sie:)

Gość bez loginu bez odbioru
A chciałabyś być z kimś takim? Sama skreślam faceta, który za mało się stara, a podobno starań wymagam dużo. Ocipieć można.

Gość te, autorka
ja też mam 36 i wcale nie jestem stara :p nie przesadzaj :p:p:D

Gość CO ONI WIDZĄ
bez loginu, spokojnie, nie ocipiejesz, od przybytku głowa nie boli:)jako kobieta nie chciałabym, ale juz ktos tu się wyzej wypowiedział, gdzie faceci mają oczy:)

Gość CO ONI WIDZĄ
do te autorka:)tak tylko napisałam:)za stara na takie amory:)ale i na wiele rzeczy za młoda więc bez urazy:)pozdrawiam Cię:)

Gość CO ONI WIDZĄ
podnoszę

Gość CO ONI WIDZĄ
dlaczego wszyscy oni mnie nazywają : moja ty kochana ciągutko?

Gość CO ONI WIDZĄ
niektórzy ludzie naprawdę mają powazny problem osobowościowy....spoadaj podszywie

Gość Axel Rocco
Niektóre kobiety tak mają, taki magnetyzm. I wcale nie muszą być bardzo piękne czy zgrabne. Wystarczy, że mają to coś, co przyciąga facetów. Może to jest związane z feromonami, które wydzielają? Nie mam pojęcia.

Gość bonsai deep
albo nie mają kamienia :)

Gość CO ONI WIDZĄ
gratuluję inwencji twórczej w reklamowaniu produktu:)pracodawca musi byc z Ciebie zadowolony:) Axel-w takim razie pozostaje mi tylko chyba podzękowac Stwórcy za "to coś":)

Gość thy
zdesperowana zona ----------------> to twoje zdjecie ? ojej co za ochyda z ciebie ble jakbys miała strita albo zespól downa

Gość bonsai deep
:)

Gość bonsai deep
kiedyś sprzedawali wibratory w kształcie wielkanocnego króliczka - i weź coś tu wymyśl

Gość bonsai deep
ale do tematu tak jak napisałam TWARDA bądź to będzie spokój

Gość CO ONI WIDZĄ
trząchnij... naukę czytania ze zrozumieniem polski system edukacji oferuje w drugiej klasie szkoły podstawowej, większe wzięcie mi nie potrzebne, co to, to nie. proszę się wzajemnie nie obrazac.

moze te swieczki woczych,faceci bardzo na oczy leca,widza w nich czy kobeita ma ochote na szybki sexik,:D

Gość CO ONI WIDZĄ
bonsai a moze spróbuję, zamiast całemu światu uśmiechy rozdawać:)dzięki:)