Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO ONI WIDZĄ

CO CI FACECI WE MNIE WIDZA???

Polecane posty

jak to co widzą? kobietę a nie dziewczynę która z wyglądu z kobietą ma wspólne tylko wcięcie w talii ;)

Gość CO ONI WIDZĄ
myszeczko była juz taka jedna pani, która na nie mówiła kurwiki:)mam nadzieję, ze ich nie posiadam:)

Gość CO ONI WIDZĄ
Levviatan :)wcięcie jest obecne i to spore, między pasem a bioderkami 2 rozmiary róznicy o mamooo:)

Gość Jak Wy takie śliczne, zgrabne

Gość Jak Wy takie śliczne, zgrabne
to swoje fotki dajcie, zobaczymy.

Gość CO ONI WIDZĄ
a gdzie ja napisałam, zem śliczna i zgrabna???napisałam coś wręcz przeciwnego:)interesowało mnie zdanie Panów, dlaczego czasem kobieta ma duze powodzenie, choc nie jest zadną pięknością.tylko małą kobietką z buzią dziecka.

90% z tych facetów myśli , że brzydszą łatwiej się zbajeruje. boją się podrywać tych pięknych Niewiast. nie umieją wstrzelić się w to co je "kręci". mają cienki bajer. a potrzeby są więc Ty jesteś takim ratunkiem dla nich w ich mniemaniu. ze swoją urodą raczej nie bedziesz wybrzydzać. a 10% ma taki gust jak Twój biust.

ech kobiety... seksapil to nie tylko wielki biust i nogi do nieba... bywa, że to coś nieuchwytnego a wabi bardziej niż dosadne "cycory"... nie wszyscy z nas to młoty, bywamy też bardziej wyrafinowani ;)

Gość CO ONI WIDZĄ
dziękuję za wypowiedzi kulturalnym Panom|:)jak miło przekonać się, ze tacy istnieją:)