Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glacaty

Panowie w obcislych spodniach

Polecane posty

Gość Glacaty

Dziewczyny czy waszym zdaniem facet w obcislych spodniach z wyraznie widocznym pod spodniami malym sa ciekawsze od normalnych czy takie spodnie sa dla waszych pieknych oczu ciekawsze czy lepiej zeby faceci nosili luzne spodnie normalne, albo takie jak muzulmani nosza z krokiem na wysokosci kolan hihi Ja osobiscie nosze spodnie lekko upiete Jakie spodnie waszym zdaniem przyciagaja wasz wzrok :)

Gość pseuuudonimov
lekko upięte? co to znaczy? Ani obcisłe nie są fajne(wygląda to nieestetycznie, nie jest to zdrowe i kojarzy się jednoznacznie) ani z krokiem w kolanach( a już koszmar to spuszczone do pól zadka i wystające bokserki) Normalne jeansy, bojówki cokolwiek.

Gość moussie
Fajnie czasem popatrzec na przystojnego faceta,w obcislych spodniach.Znaczy nie legginsach :-D Tylko waskich dzinsach np.. Wzrok predzej czy pozniej wedruje w strone krocza,przygladam sie zarysowanemu penisowi,i wyobraznia robi swoje ;-) Ale normalne spodnie tez sa ok,byle nie szerooookie.....

zdecydowanie wole dżinsy i koniecznie dżinsy ...ach jak ja lubię ten widok ;-) ;D

Gość energiczna 30
Ciekawy temat, hihi :) Wlasnie nie dalej jak wczoraj pol wieczoru meczylam faceta, zeby sobie kupil obcisle jeansy (ktorych nie znosi). No, ale z drugiej strony on chcialby zebym chodzila w spodniczkach, czego ja nie cierpie :P a ja tez chce sobie popatrzec na jego ladne nogi :D

Gość Iza-pyza
najśmieszniejsi są kolesie typu "skate" :D i to jest najgorsze, że nie brakuje dorosłych facetów, po 20 - 20 kilka lat, w spodniach jak worek po ziemniakach (mało się w nich nie plączą :D) z porozciąganymi bluzami z kapturami 3 razy większymi od głowy :D

wole krok w kolanach a nawet w kostkach niż obleśnie i pedalsko wyglądającego gościa w getrach blee, niemęskie !!! :O

Jak są ładne nogi i facet na sylwetkę w porządku, to obcisłe (ale nie za ciasne!!!) spodnie mogą być. Wszytko zależy od indywidualnego przypadku, to tak jak dziewczyna nałoży za bardzo obcisłe spodnie i wszystko jej się wylewa.;/ Wygląda to obleśnie. Nie lubię też tych zbyt luźnych typów, nazywam ich "skatowanymi"

Gość lycra_lycra
Ja czasem ubieram leginsy jak któaś Pani ma ochote popatrzec to zapraszam na skype moj login lycra_lycra

Gość Penis Tryskający
Ja mam sporego penisa i noszę spodnie nie za wąskie ( nie lubie takich) ani nie za szerokie ( nie jestem raperem ;) i niestety jedne moje spodnie dosyć mało miejsca mają dla pena. Założyłem je kiedyś do pracy i jedna koleżanka ( mężatka, która często filtrowała ze mną ) dziwnie zerkała często na moje krocze, pozniej coś do innej koleżanki mówiła na ucho :D