Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jastisa

jestem w ciąży i dostałam okres czy to normalne?

Polecane posty

Gość jastisa

witam mam pytanie jestem w ciąży i dostałam okres czy to normalne?jestem w początkowej fazie i dostałam dziś normalny okres,zawsze podczas okresu biorę 1 tabl ketanolu,ktory przepisala mi moja ginekolog,bo mam strasznie bolesne miesiączki,wiem ze w tej sytuacji nie moge go zażyć,czy mogę wziąść jakiś preciwbólowy lek ?

Gość j&j uczula
nie chcę straszyc ale to moze być poronienie, biegnij do ginekologa prowadzącego

Gość lekooomankaa
a moze skontaktuj sie z ginekologiem? bozia rączki i buzie zabrała? moze nie masz okresu tylko krwawisz bo odkleja się kosmówka, ból jest taki sam!!!!!!!

Gość majonezowa pani
Ty kochana lepiej biegnij do lekarza,okres w ciazy jest niemozliwy,Ty poprostu masz krwawienie ktore moze byc poczatkiem poronienia!!!! oczywiscie nie musi.Ale radze isc do gina pozdrawiam

Gość no nie nienie
a skad wiesz ze to okres a nie poronienie????????????

Gość lekooomankaa
jakiego ginekologa? dziewczyno ty na pogotowie jedz!!!!!!!!!!

okres moze być w ciaży ale jest on zwykle inny niż zwykle, podobno skąpszy i kobieta odrazu wyczuwa że jest inny. Mi okres sie spóżnił dwa tygodnie a potem dostałam normalnie okres, choć wczesniej robłam 2 testy i były 2 kreski. Lwkarz powiedział ze nastąpiło naturalne poronienie i że to bardzo zcesto sie zdarza.

Gość debilizm
Ty chyba jesteś nienormalna, ze spokojem on się pyta czy możne dostać okres. Owszem zdarza sie,ale jest myślę że nie toważyszy mu taki ból,żeby brać aż taką silną tabletkę. Wydaje mi się,że to poronienie,albo jego początek.

tak, to moze byc poronienie. ja miala ostatni okres pod koniec maja, w czerwcu nic, w lipcu pod koniec skape krawawienie calkiem inne niz zwykle okres, w sierpniu nic, i teraz dostalam normalnego okresu taki jak zawsze. tez mysle ze poronilam chociaz nie wiem czy bylam w ciazy. podejzewalam to tylko.

Gość j&j uczula
ja miałam skąpe plamienie w dniu spodziewanej miesiaczki , wyglądało to jak ostatni dzień zwykłego okresy i nic nie bolało! jak boli i jest czerwona krew to poronienie pewnie:(

Gość jastisa
to znaczy ze to moze byc poronienie? jade w takim razie do lekarza myslalam ze mozna miec okres w ciazy slyszalam nieraz od jakis kobiet ze mialy okres normalnie a pozniej dowiedzialy sie ze sa w ciazy

i wczoraj wlasnie bolalo mnie tak jak przy kazdym okresie, i jak sikalam to wylecialy takie dwia dosc duze skrzepy krwi, tak chlupnely o wc... az takich duzych nie mialam. wiec mysle ze wylecial polod wczoraj... jesli bylam w ciazy

Gość Masia26
zdarza się miesiączka w ciąży,ale jest ona bardzo skąpa i nie towarzyszą jej silne skurcze. Jeżeli u ciebie pojawiła się jasno czerwona krew to niestety możesz spodziewać się najgorszego. Jedź do lekarza i to jak najszybciej może da się jeszcze coś zrobić.

Gość jenani
powtarzam w ciąży może pojawić się plamienie a nie miesiączka. Proponuję tym co uważają, że w ciązy może wystąpić normalny okres poczytać o tym co to wogóle jest miesiączka.

Gość vfvvbfdbf
ja mialam w czasie ciazy okres, no to moze bylo plamienie ale bardzo obfite, do zludzenia przypominalo okres..wiec mozliwe to. Plamienie to nie zawsze tylko kilka kropelek krwi.

Gość lekooomankaa
zaklopotana dziwie sie ze nie bylas na pogotowiu jak sie zaczelo krwawienie, i ty nawet niewiesz czy bylas w ciazy? boże.. takie skrzepy to poronienie. Ja tak mialam, ogromny ból, jak wyleciały ze mnie skrzepy to ulżyło i już nie bolało.. fizycznie. bo duchowo to inna bajka :/

Znam osobę, która jednego miesiąca miała plamienie zamiast okresu. Poszła do ginekologa obawiając się, że może być w ciąży. I faktycznie była, ale to był już początek 5 miesiąca. A poprzednie "plamienia" miała bardzo obfite ze skrzepami. Takie coś się rzadko zdarza, ale się zdarza.

Też tak miałam 2 kreski radość po 5 dniach okres z ogromnymi skrzepami. Ciąża biochemiczna to się nazywa. Organizm odrzuca słabe zarodki uszkodzone itd. Plusem ( jeśli można o takim mówić) to to że organizm sam się oczyszcza i można starać się prawie od razu.

Z każdym plamieniem w ciąży to ja bym raczej do lekarza biegła a nie na forum siedziała.

Gość gryczka
Nie rozumiem jak można w takiej sytuacji pytać o radę w internecie :-o Ja w t tygodniu od ostatniej miesiączki (wiedziałam już o ciąży) dostałam lekko beżowego plamienia i pojechałam do szpitala (na szczęście ciąża utrzymała się). Jakby była krew to zamiast tramwajem jechać wezwałabym taksówkę i pędem na IP. W ciąży zdarzają się plamienia, a nawet krwawienia (nie miesiączka), które nie muszą świadczyć o niczym złym, ale każdy taki incydent powinien być skonsultowany z lekarzem!

Gość gryczka
*Ja w 5 tygodniu od ostatniej miesiączki - miało być.