Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewag

nocne pobudki- ratunku :(

Polecane posty

dziewczyny, jestem bliska zalamania nerwowego moj maly szkodnik- 9 miesiecy ostatnie kilka nocy to budzi sie np 1. 2.30, 3- i przez jakies 2-3 godz nie ma wogole zamiaru isc spac pielucha, panadol, picie- nawet smoczek wczoraj wygrzebalam- i tez nie chcial- lazi po lozeczkuu, wstaje,i tylko- E, E , E co go poloze- to jak wanka wstanka- hyc z powrotem biore do lozka- lazi po calym- i pilnowac trzeba zeby nie spadl siedze kolo lozeczka- to wydaje sie zasypiac- tylko sie poloze- to ten juz na nogach- i krzyczy za mna ja juz nie wiem co moge zrobic Synek od tygodnia chodzi do zlobka/ myslicie ze to kwestia zlobka tak wplywa na niego? ze sie boi ze w nocy mu gdzies znikne? i jak dlugo to moze potrwac? co ja moge z tym zrobic? bo wczoraj to juz ryczalam z bezsilnosci :(

hej moja tez ma 9 miesiecy i takze zdaza jej sie wstac w nocy spi w lozeczku wiec swiatlo ma zgaszone troche pomarudzi i pogada ale pojdzie spac,w dzien musze ja lulac czasami na rekach a czasami zasypia kolo mnie(klade sie i spiewam piosenki) spi 2 razy dziennie to zalezy tez o ktorej pojdzie spac zdaza sie ze spi tylko raz i niekiedy wariuje w nocy,czasami tez kladlam ja do siebie pomarudzila i poszla lulu,czasami maluchy tak maja a moze zabki mu wychodza??? ze taki niespokojny

na pewno kwestia żłobka nie jest dziecku obojętna i po swojemu musi ten stres odreagować a poza tym może już za dużo śpi w dzień i dlatego tak rozrabia po nocach? moja mała w wieku 9 miesięcy przesypiała już całe nocki ale w dzień spała maksymalnie raz i to tylko godzinę bo inaczej tez miałam takie cyrki