Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Errcora

Pozycja na pieska

Polecane posty

Jak się przełamać do tej pozycji?poznałam fajnego faceta i wiem,że on lubi wiele pozycji a ja mimo wieku nie mam dużego doświadczenia :(.Pozycji na jeźdzca próbowałam może ze 2 razy z byłym ale nie wychodziło.Natomiast " na pieska" w ogóle bo nie wyobrażam sobie wypiąć tyłka przed facetem.Strasznie się wstydzę,że zobaczy moją wypiętą pupę i będzie komentował,że za duża albo jakaś niekształtna :(

Gość Dodaj do ulubionych!
Kurcze jak ja kocham tę pozycję:D ale też musiałam się do niej przekonać. Jak miałam lat nascie (oj jak dawno to było:() to sex kojarzył mi się tylko z misjonarską, cały czas zachoany kontakt wzrokowy i takie takie:). Też mi sie wydawało że na pieska to tak wulgarnie wyglada i co sobie facet o moim tylku pomyśli (a mam kilak kg w nadmiarze:P), ale sie w koncu przełamałam, a jak poczułam ile ta pozycja daje przyjemności to to jak wyglada moj tyłek w trakcie zupełnie przestało mnie interesować:) Generalnie facecie uwielbiają widok wypietego tyłka, to najbardzie pierwotna pozycja:P i wyzwala w nich naprwde wielkie podniecenie. Skoro Twój facet chce się kochac w tej pozycji to znak, że nie masz sie czym przejmować, bo akurat Twój tyłeczek bedzie dla niego najpiekniejszym widokiem jaki chce oglądać:P ps. na jeżdżca też nie za bardzo mi leży, ale mam zamiar popracować nad tym.

Gość Posuwacz tylny
w tej pozycji czym większa pupa wypięta ponętne , tym lepszy widok i bodźce do posuwania

Facet bardzo lubi taką pozycję i napewno nie skompentuje Twojego tyłka w sposób zły tylko wręcz przeciwmie . Mąż też uwielbia ta pozycje .

Gość aquariuss
aż nabrałem ochotę na moją młodą :) ajjjj a to jeszcze 3,5 godziny pracy:(((((

Gość w pozycji na pieska
nie tylko Wam:P

Gość xterman
Fantastycznie, jeśli mogę dodać(z pozycji faceta) najlepiej kiedy kobieta niekoniecznie klęczy, ale wypina tylek do tyłu w pozycji lekko pochylona czasami nawet wyprostowana... buuu wtedy................... poprostu ufff i dłuo nie czekać

Gość NimfaBed
Facetom nie przeszkadzają większe pupy w takich pozycjach :) Żaden nie lubi łupać w kości. Lekko rozłożone nóżki i super wypięcie powoduje że jaka pupa by nie była (oprócz anorektycznych) wygląda smacznie. I tak jak ktoś wyżej wspomniał: powyginaj i poruszaj zadkiem, niech się napatrzy zanim zanurzy swój instrument!

Gość a anal na pieska lubicie?

Gość kasiaaaa...27
czemu nie?

Gość NimfaBed
To akurat prawda, że z całej siły nie za bardzo :( Jeśli facio ma małego, to pewnie nie musi uważać, ale gorzej z wielkimi maczugami Ała!

uwielbiam sie wypiac do swojego kochanego i bardzo lubie ta pozycje jest taka zwierzeca:D a ja lubie troche brutalnosci czasem!

Gość a anal na pieska lubicie?

tak...lubimy:) a wiesz jaka jest pozycja kobiet w świecie? - na pieska - 69 - i od tyłu:)

Gość a na pieska z palcem w pupie?
?

Gość Enigma1001
raczej wszyscy faceci lubią od tyłu, widok zgrabnej pupy bardzo podnieca,osobiście bardzo lubię, można rżnąć jak sukę lub delikatnie na łyżeczkę, możemy wtedy pieścić piersi, c*pkę, chwytać za pośladki, nagryzać kark, ucho i szeptać czułe słówka

Gość a to ciekawe :)
:classic_cool:

Gość gość
To jestem kobietą światową,bo uwielbiam ten pakiet! A piesek koniecznie urozmaicony... Na koniec podaję ramiona jak lejce i jazda!!! Kręcenie pupą i dopychanie do bioder partnera...super! I zmiana dziurki...

Gość gość
Jej uwielbiam ów pozycje z mężem, a jak przy tym ciagnie mnie za wlosy to mam odlot, tylko musze poduche pod cycki podkladac bo mam za duze i pozniej od dyndania mnie bola bo jedziemy ostro

Gość gość
Ja najlepiej po bożemu i na boku.

Gość gość
Fajowo jest tez od tylu na stojaco. nie zapomnij zaciskac go majac go w srodku.

Gość IrishCream
nom zaciskanie to podstawa :) zawsze staram się zaciskać mięśnie pochwy jak mój mąż jest we mnie, wtedy jest w siódmym niebie :D

Gość gość
pozycja na pieska jest moja ulubiona pozycja,w tej pozycji moze mnie facet nawet cala noc posuwac a ja jeszcze dotego zciskam ile moge moja szparke i w sumie jest nam zaje...scie

Gość tuth
Ja na wstydy z wielkością pupy związane polecam pończochy na pasie. Jakoś tak od razu inaczej wygląda. Tyłek nie jest ani cały goły ani nie ma ograniczeń związanych z dojściem do dziurek, bo to nie rajstopy. Mojego to strasznie podnieca a ja chociaż pośladków zgrabnych nie mam za bardzo, to w takim pasie czuję się seksownie.

Gość gość
w tej pozycji moge byc pare razy dziennie posuwana a najlepej uwielbiam byc tak brana zaraz z rana na calego az baki puszczam jak po jajka we mnie laduje

Gość absk
Tyłek w tej pozycji jest napięty i wygląda nawet lepiej, a talia wydajw się węższa. A jak ktoś nadal się wstydzi, to można zostać w spódnicy. Taka mała ekstrawagancja :-)

Gość gość
to jest pozycja ktora czasami w nocy mi sie sni a jak jeszcze faceta opre o sciane a ja sama sie nabijam to laduje w siebie ile tylko moge az cala drgawek dostaje ale nie przestaje tylko dalej pakuje

Gość gość
To moją ulubiona pozycja :D Uwielbiam być ostro rżnięta na pieska, dostawać klapsy, być szarpana za włosy i jak facet naciska na moje plecy abym wypinała na maksa mój tyłeczek. Szkoda tylko, że mój mąż nie chce seksu analnego.... anal na pieska to musi być odlot. Co do analu to próbowaliśmy zawsze z mojej inicjatywy, ale jego jakoś to odpycha.........., a szkoda.