Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmilenaa

kiedy jest odpowiedni moment by powiedziec mu, ze jestem dziewica?

Polecane posty

Gość mmilenaa

znamy sie ponad rok ale od niedawna zaczeo miedzy nami iskrzyc. wczoraj pisalismy ze soba na komunikatorze i napisal mi co chcialby ze mna robic.dlugo calowac,przytulac,spacerowac a potem ... no wlasnie. tylko ze ja jeszcze nigdy tego nie robilam.poczulam sie jakos glupio nieswojo.nie wiedzialam co odpowiedziec. jakos mi smutno.on ma 27 lat ja mam 21 lat i szczerze to im jestem starsza tym dziewictwo jest bardziej trudne.moze sie to wyda dziwne ale z wiekiem trudniej je stracic.zwyczajnie staje sie ono dziwne. nie wiem jak i kiedy mu to powiedziec.on mysli ze ja jestem w tych sprawach obeznana a tak nie jest...jestem zupelnie zielona. co robic?prosze poradzcie.

Gość Pracujesz
w agencji towarzyskiej i jesteś dziewicą ? DZIWNE !

Gość mmilenaa
bardzo smieszne.

Gość Ździra666
Sprzedaj dziewictwo. Unikniesz wtedy trudnej rozmowy, a przy okazji zarobisz.

Gość kdjshdwjerqw
ja byłam dziewica do 23 roku zycia. bo to ja decydowałam czy chce sie z kims przespac a nie chłopak. jak to było? nie pamietam. najpierw flirtowlaismy i spotykalismy sie na randkach. on cos wspominał o seksie tak niby zartem niby cos a ja mowiłam niby zartem niby serio ze seks to poslubie. ogolnie było wsyztsko to na wesoło. no i było fajnie. spotkalismy sie. potem po jakims czasie bardziej na serio powiedziałam mu co i jak. ale czekalismy z tym ok 4 miesiecy od momentu jak mi powiedział ze mnie kocha. dzis po latach smieje sie ze poleciał na moj duzy biust i myslal ze bede na 1 noc a przez to ze nie dałam mu sie tak szybko poznał mnie i pokochał i jest moj juz 5 lat:)

Gość Ździra666
Ewentualnie weź gumowego samojeba... Pchnij szybko mocno i głęboko - i problem z głowy.

Gość maćkowy potwór
a po jakim czasie od poznania powiedział ci że cie kocha?

Gość kdjshdwjerqw
poznalismy sie w listopadzie na poczatku. powiedział mi ze mnie kocha w styczniu:)

Gość vivisection
Nie musisz mówić, pod warunkiem, że nie masz jakichś lęków, oporów, nadmiernego wstydu czy problemów seksualnych typu pochwica. Ja straciłam dziewictwo w wieku 21 lat i zgadzam się - z czasem to jest coraz trudniejsze. Niemniej gdy już poszłam na całość, było super. Prawie nie bolało. Krwi nie było w ogóle. Prawdopodobnie błona została wcześniej przerwana palcem lub tamponem. (to dobry patent jeśli głupio Ci przed nowym facetem) Mój pierwszy miał 28 lat. Nigdy się nie dowiedział, że był pierwszy. Kiedyś mu tam w końcu powiedziałam, bo chciałam, żeby jednak poczuł się wyjątkowo. Nawet nie uwierzył. Fakt, nie zachowywałam się jak dziewica.

Gość powiedz mu jak najszybciej
bo wtedy się okaże, czy naprawdę jest tobą zainteresowany, czy też liczy wyłącznie na szybki numerek. Jeśli to drugie, to przestraszy się odpowiedzialności i szybko zniknie :)