Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-MARTINI-

DOMOWE SPOSOBY NA WYBIELENIE ZĘBÓW

Polecane posty

kotko a mogłabyś mi wysłać np na meila te zdjęcia bo wiesz jak człowiek nie zobaczy to nie uwierzy:))

Gość a ta perła to produkt polski ?
ok, dzięki dziewczyny :-)

Gość do golciaa
Też noszę się z zamiarem zakupu Białej Perły. Powiedz mi proszę czy palenie nie wpływa na jakieś reakcje chemiczne zachodzące po zaaplikowaniu sobie tego specyfiku? Chodzi mi o ryzyko przebarwień jakieś czy coś? Nic nie grozi?:)

Gość do golciaa
podnosze

Ja nie paliłam, po nprostu tak sobie wybieliłam. Ale i tak jaśniejsze niż kość jest rzeczywiście się nie zrobią. Po prostu w pewnym momencie kolor przestaje się pojaśniać. Ale polecam też blenamed wybielającą. W ogóle pasty blendamed są najlepsze uważam.

A czy ktoś z was stosował aplikator liquid smile? Ostatnio wiele się na jego temat dowiedziałam i coraz częściej myślę o jego zastosowaniu, tym bardziej że odcień moich zębów pozostawia wiele do życzenia.

Gość buena_vista
moje zdanie jest takie, że jeśli się chce mieć piękne i białe zęby to najlepiej jest iść do dentysty na zabieg. Jakieś domowe sposoby, czy pasty, albo plastry nie specjalnie mnie przekonują. Może są one skuteczne, ale jednak co profesjonalny zabieg, to profesjonalny zabieg. Może nie należy on do najtańszych, ale na przykład w Galerii Uśmiechu jest możliwość rozłożenia płatności na raty. Więc czemu nie skorzystać?