Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-MARTINI-

DOMOWE SPOSOBY NA WYBIELENIE ZĘBÓW

Polecane posty

Witam:) czy znacie jakieś sposoby na domowe wybielenie zębów?? no cóż paliłam wiele lat i ten osad pozostał a u dentysty to trzeba trochę zapłacić. chciałabym wybielić je o jeden dwa tony. Znacie jakieś wypróbowane domowe sposoby??

Gość do Martini
wyjmij z gęby swoją sztuczną szczękę

Gość ojojojojjjjjjj
możesz szczoteczkę do zębów maczać w soku z cytryny i potem zanurz w soli i myj tym zęby tak 2 razy w tygodniu, poza tym stosuj pasty do zebów wybielające

Gość jakby takie byly
to kazdemu by lśniły a nie tlyko tym z telewizji :)

" możesz szczoteczkę do zębów maczać w soku z cytryny i potem zanurz w soli i myj tym zęby tak 2 razy w tygodniu, poza tym stosuj pasty do zebów wybielające" ta metoda sobie zetrzesz szkliwo

no tak właśnie słyszałam że kwasy np z cytryny wybielają ale także rozkruszają więc to chyba odpada

Gość jedyny skuteczny domowy
sposob na białe zęby to użycie zasady kontrastu :0 czerwona szminka w zimnym odcieniu i ciemne bluzki :D

hmm... czerwona szminka ładnie wygląda tylko wtedy gdy się ma piękne bialutkie ząbki w innym wypadku odpada

Gość yy wlasnie ze
przy czerwonej szmince wlasnie zolc zebow sie bardziej rzuca w oczy :O

Gość golciaa
troszke sody oczyszczonej pomaga ale polecam biala perle i paste signal now super efekt

Gość golciaa
choc trzeba byc systematycznym ale sie oplaca zabki biale jak snieg mam po bialej perle a utrzymuje efekt pasta o ktorej wspomialam

Gość tez tak wybielałam
polecam papke z sody i wody utlenionej-szczotkować po umyciu zębów pastą. U mnie działa-zęby mam zdrowe i wybielone domowym sposobem.

wytłumacz mi jak to białą perłą?? gdzie ja to coś mogę kupić? no i dodam że mam ograniczone możliwości bo nie mieszkam w pl

Gość golciaa
to jest zel wybielajacy okolo 50zl nakladasz na specjalne wkladki ktore formujesz na zebach i to wszystko 2tyg i masz holli usmiech

Gość golciaa
w aptece tylko do kupienia biala perla

patrzyłam w necie to najtańszy kosztuje 169zł. gdzie mozna to kupic taniej?? w jakiejś aptece??

aha a czy te nakładki są w zestawie czy wszystko trzeba kupować oddzielnie?? możesz mi to wszystko opisać co i jak?? i czy byś to poleciła??

Gość golciaa
troche tak ale warto wydac ,masz 2 tubki dos spore z zelem i 3 nakladki na zeby ktore formuje sie pod wplywem goracej wody zeby dopasowac do ksztaltu zebow ,wystarczy pol h dziennie przez 2 tyg ,efekt widac juz po 3 dniu jesli masz zolte zeby

Gość golciaa
nie wiecej niz 60zl to max za biala perle dasz w aptece ,bo tylko tam mozna kupic

dzieki golcia za porade jak tylko będę w Polsce to na pewno odwiedzę aptekę i zaopatrzę się w tą perłę:))

Gość golciaa
ja kupilam z dobre 7mc temu tak na probe ,wytrzymalam tydzien bo zel jest okropnie lichy i nie mozna go polykac ale efekt oszalamiajacy ,stoja jeszcze jedna nie otwarta tubka i pol uzytej z kozystam moze do poki termin wazn sie nie skonczy :) choc nie ma takiej potrzeby bo naprawde dziala ,choc pale

no to ja się zaopatrzę w takie cudo mam nadzieję że i dla mnie pomoże... a myślałam że na kafe nie uda mi się dostać żadnej sensownej porady DZIĘKI GOLCIA:*

Gość a ta perła to produkt polski ?
jakiej jest firmy , podaj nazwe lub wklej linka please ?

http://www.bialaperla.com.pl/biala-perla-system Potwierdzam jej super działanie. Choć uważam, że dwa żele to za dużo. Ja jednym sobie wybieliłam i potem profilaktycznie co jakiś czas nakładałam, ale w końcu termin ważności się skończył i druga tubkę musiałam wyrzucić... Ale może źle to rozplanowałam. W każdym razie zrobiłam sobie zdjęcie przed , a potem trzy dni po, to nie dość, że wybiela, to daje taki efekt jakiś odblaskowy i mąż myślał, że sobie w photoshopie wybieliłam :D Ale jak zobaczył efekty, to nie mógł uwierzyć.