Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyliss

CZY TO PRAWDA ,ŻE OD JAZDY NA ROLKACH BARDZO CHUDNĄ UDA I ŁYDKI ??

Polecane posty

Gość czyliss

czyli szczuple laski nie moga jezdzic bo jeszcze bardziej schudną ,tak? ja chcialabym miec wieksze uda i łydki i pupe wiec niestety nie dla mnie rolki chyba:9

Gość funky punky flashy shoes
To zalezy od diety i sposobie jazdy. Jesli ktos pochlania duzo bialka i sporo wyciska, to rozbuduje se miesnie. Nie jest prawda, ze od rolek sie chudnie. Ok, wyrzezbisz se nogi, wysmuklisz, ale tym samym nabierzesz troche masy miesniowej. Pozdrawiam ;-)

Gość dupka j
po prostu przyczai sie w jakims miejscy na rolkrarzy, zobacz osoby ktore czesto jezdza i dobrze jezdza, i zobacz jak sa zbudowane, bo wg mnie zwykle maja naprawde mega nogi ja nie jezdze jakos czesto bo 3 razy w tygodniu po godzinie a jak jest brdzydka pogoda to mialam przerwe 2 tyg, w sumie bylam w tym roku tylko 8 razy, ale moze komus pomoze jak powiem ze na razie to nogi mi sie wysmuklily, zwlaszcza lydni i zewnetrzna strona ud i podniosla mi sie zdumiewajaco pupa ale jak ktos chce duzo schudnac to musialby chyba jezdzic szybko albo pod gorke zeby byl wysilek ja mam bardzo slaba kondycje wiec taki ruch umiarkowany przez godzine jest zeby sie rozruszac przede wszystrkim i cos tam nogi wyrzezbic ale np brzuch mi na pewno nie schudnie od tego : ) ale to mega przyjemne np jak ktos chce sie opalic to w ruchu najlepiej

Gość dupka j
aha jeszcze mozesz odziac sie w stroj neoprenowy to schudniesz podczas jazdy ale bedziesz wygladala jakbys sie zsikala wybor nalezy do ciebie :)