Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doggy_style

do kobiet

Polecane posty

czy są kobiety, które jeśli nie mają partnera to potrafią nie zaspokajać się w inny sposób przez długi czas??

Gość tulanka
wariat ;p

Gość NimfaBed
Nie ma takich kobiet !!! :D A tak serio to cienko z tym u mnie. Poza tym na cholerę mi facet którego nie ma!

Różnie, jeśli mi wolno to nawet do 3-4 razy dziennie. Zależy od mojego humoru i chcicy. Ale bywa też tak, że przez 2-3 tygodnie nic.

Gość ja potrafie z 2-3tygodnie
ale potem musze sie zabawic mowim dildo tylko czasem po tym dalej mi sie chce...

Gość NimfaBed
Jeśli o mnie chodzi, to nie muszę :) bo codziennie mam przyjemność gościć w sobie 'czerwonogłowego wojownika' :P

niby kobietki jak się do nich mowi cos o seksie to przewaznie weż przestan, czy zaraz jakis zboczeniec, hehe a same takie lwice w domowych pieleszach i zabawiające się swoją ostro ksioszką :D

a robiąc to, będać już w fajnej fazie czy nieraz sobie myślicie, że fajnie byłoby jakby się pojawił jakis fajny gosciu i zajrzał do środka? hehe

Gość NimfaBed
A bo widzisz "doggy", stereotypy rządzą światem. W końcu nie wzięły się znikąd opinie że facet bierze a kobieta daje. Ja od kiedy pamiętam to głównie brałam :D Moje kupele też mają większą ochotę na sex niż ich faceci, wbrew pozorom szybko się wypompowujecie.

Ja tam nie lubię jak mi ktoś przeszkadza w trakcie :p A w moim przypadku fakt goszczenia w sobie czerwonogłowego wojownika raczej wzmaga moją ochotę niż ją zmniejsza.

Gość NimfaBed
Ja tam rzadko zaspokajam się sama, bo właściwie nie muszę, ale oczywiście bywa ;) i faktycznie jak nadchodzi finał to wyobrażam sobie różne rzeczy, ale o nich lepiej sza :P

hehe, wcale się szybko nie wypompowujemy. Mój rekord to 4 razy jednej nocy, ale bez odpoczynku po orgazmie hehe. Z odpoczynkami bywało więcej :D

Gość NimfaBed
ej tam, ej tam "doggy" - niejedno widziałam już, więc te 4 razy bez odpoczynku coś mnie lekko zastanawiają.

kobieta swoją drogą była tak namiętna, że nie było z ponownym wstaniem problemu, dużo jej zawdzięczam i dosłownie miałem ochotę przez cały czas ją schrupać :D

Gość NimfaBed
No to fucktycznie musiałeś mieć mega przerwę! Raczej współczuję niż zazdroszczę :D

Gość Nifetka_goraca
ja często pieszczę moja dziurką duzym dildoskiem, bo lubie rozpychanie dupki :)

Gość NimfaBed
No to teraz pojedziesz 10 razy pod rząd bez odpoczynku. :D hahahahaha