Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala mała

pojebane koleżanki z pracy

Polecane posty

Gość ala mała

pracuję od miesiąca w sklepie wszystkie pracownice się spuszczają i zostają po robocie za free a szef i tak ma to w dupie a potem mają do mnie pretensje że wychodzę z pracy do domu wcześniej niż one choć i tak jestem nie 8 tylko prawie 9 godz. w pracy a płacą mi za 8 co robić chyba zacząć szukać normalnej pracy ? czemu ludzie są tacy głupi !!!! sami dają podstawy żeby ich szef rolował

Gość faktycznie pojebane
jaki to sklep ze taki wyzysk?

Gość ala mała
?

Gość ala mała
dużyyyyyyyy spożywczo-przemysłowy

Gość polololo
co to znaczy ze sie spuszczaja?

Gość ala mała
pracują ponad normę i latają dosłownie z jęzorem na brodzie a premii od utargu i tak nie ma i za nadgodziny nie płacą

Skoro płaca ci za 8 godzin to tyle siedzisz w pracy. Jak masz możliwość, to poszukaj innego zajęcia. A koleżanki tak się zachowują, bo najzwyczajniej w świecie nie chcą stracić pracy.

pewnie że są pojebane te Twoje koleżanki. Ja bym wychodziła po 8 i tyle. Pracuje tyle za ile mi płacą. Właśnie przez takich durnych ludzi pracodawcy czują się bezkarni i robią co chcą z pracownikami.

Gość ala mała
i jeszcze mnie ostatnio zjebały że za wcześnie wyszłam po 9 godzinach! głupie cipy

ojej je jak chcą jebac za darmo to niech jebią. Poszukaj innej pracy bo to nie ma sensu

Gość ala mała
no właśnie to chore na razie mam umowę na 3 m-ce szukam codziennie ale na razie nic nie ma lepszego a nie chcę trafi z deszczu pod rynne

To pracuj tam tylko po to, żeby mieć jakieś pieniądze a jak znajdzie się inna praca to uciekaj od razu. I jeżeli na tej pracy naprawdę Cie nie zależy, to siedź w niej 8 godzin.

Gość ala mała
poszłam do niej z niechęcią żeby tylko zarobić jakąś kasę, ale to co widzę jakie tam są warunki to już rzygać się chce i za wszystko stare trzeba płacić

Gość njutyrefgmmmm
taka sytuacja panuje w co drugim sklepie osiedlowym.Szefowie wiedzą jak jest z pracą w Polsce i starają się płacić jak najmniej i jak najwięcej wyzyskać.Człowiek po szkole przegląda oferty a to zatrudnią emerytów,rencistów,osoby uczące się.Z normalną pracą naprawdę jest cieżko.A bezrobocie jest duże.

Gość ala mała
rozumiem prace np od 9 do 17 przychodzić 10 minut wcześniej i 10 po wychodzić ale nie po 9 godzinach czy więcej przecież w miesiącu tych godzin się uzbiera cała masa za darmo to wole sobie w domu do góry dupą poleżeć a nie tyrać za darmo jakby płacił od utargu i za nadgodziny to rozumiem ze można się poświęcić