Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maadziiiaaa2345

Ile mleka piją wasze 2,5 -3 miesięczne dzieci karmione butlą??

Polecane posty

Gość maadziiiaaa2345

Ile mleka piją wasze 2,5 miesięczne ,3 miesięczne dzieci?Moja pije około 700 ml na dobę-tak po 100-120 ml na jedno krmienie- 7 razy dziennie.Czy to nie jest za mało??Martwię się....

Gość madlen1984
moja córcia ma 3miesiące i 2 dni i najwięcej ile wypije to 100ml. Ale nie martwię się tym bo bardzo ladnie przybiera na wadze.

Gość bamballllamba
a moja właśnie wypija za dużo chyba... 140 lub 150 ale na wadze nadmiernie nie przybiera więc chyba nie jest przekarmiona. Tylko męczy ją strasznie ulewanie a raczej wymioty już niewiem jak jej pomoc.jest na bebilonie peti a do tego zagęszczacz Nutrition

Gość madlen1984
mojej córeczce też się ulewa ale zageszczacz nutriton do mleka nan jej dodaje i jest po problemie 1 łyżkę na 10ml mleka

moja mała w tym wieku to z zegarkiem w ręku co 3 godziny jeszcze jadła ale za to ilości maleńkie 30-60ml jednorazowo :/ na szczęście na wadze ładnie przybierała i hmmm może też dlatego tak mało że specjalne mleko dla wcześniaków piła Alprem

Gość sylkaaslaskk
Moja piła po 100 ml w 3 miesiącu

Gość maadziiiaaa2345
Podnoszę

Gość dfghklhk
bamballlabamba, może wymiotuje bo za dużo je? spróbuj dać kilka rzay mniej i zobacz, czy będzie poprawa.

Gość kokojambo
Moja córa ma 7 miesięcy i odkąd skończyła 4 miesiące pije mleko modyfikowane. Do tej pory pije co 3 h po 140-150 ml. Więcej jej się nie mieści ;) Tyle je i już ;)