Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona siostra :(

wczoraj znalazlam siostry pamietnik

Polecane posty

no i jako ta ciekawska musialam go przeczytac, ona narazie nic tym nie wie. Ona pisala tam sraszne rzeczy ze chce sie zabic, ze juz postanowila ze to zrobi ale jeszcze nie wie kiedy dokladnie. Co ja mam zrobic, jak sie jej zapytam o to to ona powie ze to byly zarty. co ja mam zrobic?

było tam napisane również, że odbyła kilkanaście stosunków z czarnoskórymi studentami z Kamerunu i Angoli, oraz brała udział w orgii z Syryjczykami i Turkami :(

to nie jest kurwa prowokacja, dla mnie to nie jest smieszne.

są nawet zdjęcia z kilkoma ciapatymi :(

i sie debilu nie podszywaj

Gość mikima
ma 13 -16 lat? przejdzie lub nie

Gość zrozpaczona siostra:(
Opisała również szczegółowo moje kontakty seksualne z buldożkiem francuskim oraz kanarkiem sąsiada. :(

Gość mikima
a kim są "ciapatymi" nie kumam, pliss

Gość zrozpaczona siosta :(
nie ona ma 24 lata

Gość mikima
buldożki francuskie muszą być zapładniane invitro

Jak w ogóle śmiałaś przeczytać czyjąś własność :O ? I jak zapytasz siostrę o to, że chciała się zabić, to domyśli się, że przeczytałaś pamiętnik i zapewne straci do Ciebie całkowicie zaufanie i Cię będzie całkowicie ignorować i bardzo słusznie, bo zasłużyłaś :O

Gość zrozpaczona siostra:(
Wcale nie planowaliśmy mieć dzieci :classic_cool:

Gość mikima
zapewnij jej pracę? niech zajmie swój umysł

ile lat ma Twoja siostra autorko? Są jakieś powody dla których może być tak przygnębiona? Jakie są wasze relacje z rodzicami, może warto im powiedzieć w tajemnicy o tym co przeczytałaś.

24 to dorosła baba, myślałam ze jakaś nastolatka, to wygląda na coś poważnego w takim razie

Gość zamiast produkować prowo
weź się za naukę gramatyki bo cieńko u Ciebie z użyciem rodzimego języka mówimy: " pamiętnik siostry " .... nie wiem z jakiej wsi pochodzisz że tak się wyrażasz ale na forume to czeste, bo w co drugim topicu jakaś panienka pisze "brata żona" i inne dyrdymały

ona ma 24 lata, mysle ze relacje pomiedzy nami sa dobre, tylko ona jest troche dziwna. Nie zawiera dluzszych znajomosci, siedzi ciagle na kompie, nigdy nie byla w zwiazku, nawet nie ma znajomych. Jak sie jej powie ze mogla by cos w sobie zmienic to wydziera sie bez powodu wlasciwie to wpada w szal.

no jednak moim zdanie powinnaś powiedzieć rodzicom. Czy Twoja siostra ma znajomych, pracę? Nie może przecież cały czas siedzieć i dumać, co takiego robi?

Gość Martynka może
kupcie sobie wibrator Black Jack

juz wczesniej pisalam ze nie ma znajomych, a co do pracy to pracuje ale zaraz jak przyjdzie z pracy siada na kompie i gra. Kiedys chodzila na basen ale od pewnego czasu nie chce tam chodzic w ogole nie chce wychodzic jak do pracy ma isc to sie strasznie ociaga.

Gość .irqa
Niektorzy sa tu naprawde wredni. Nie mowilabym rodzicom.Twoja siostra mimo ze sie wypiera to potrzebuje wyjsc do ludzi.Prawdopodobnie ma depresje.Zapros jakas zaufana kolezanke do siebie,wyciagnij siostre z pokoju.Jak ona nie chce wychodzic to ty znos kolezanki do domu.Zrob po herbacie,kup ciastka i gawedzcie sobie z siostra o pierdolach.Z czasem zaplanuj wspolny wypad np na basen (wez kolezanki jakies). Umow sie z nimi zeby wspolnymi silami wyciagnac ja gdziekolwiek.Powiedz mi,ona wczesniej byla rozrywkowa,lubila sie zabawic?

Gość .irqa
Moze ktos jej sprawil przykrosc,zawod milosny itp? Jesli ma depresje niech ci sie nawet slowko nie wymsknie na temat pamietnika bo pograzysz ja jeszcze bardziej i ciebie znienawidzi

Też wydaje mi sie, że może mieć depresję .. Wiesz nikogo nie ma, z nikim sięnie widuje wiec siedzi calymi dniami i mysli jaka jest beznadziejna i jakie to zycie ciezkie ... :( Nie dziwie się, ze chce sie zabic, to jest choroba