Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j&j uczula

Do kiedy słoiczkowe obiadki

Polecane posty

Gość j&j uczula

Ja długo dawałyście swoim dzieciom słoiczkowe obiadki?

Gość chybaa
Moja corcia ma 8 miesiecy i caly czas jej podaje sloiczki. Mam zamiar podawac jej sloiczkowe obiadki do okolo roku. Pozniej zaczne jej wprowadzac domowe obiady.

Gość j&j uczula
Mój ma 15 miesiecy i dalej je jada na drugie danie, tzn o 12 zjada domową zupkę a o 16 słoiczek, zastanawiam się czy są tu jeszcze tacy weterani ;)

Gość jejoooo
no to powodzenia.bo do roku podawac sloiczki to dlugo.moze byc tak,ze corka nie bedzie chciala jesc tego co ugotujesz.bo przyzwyczai sie do smaku obiadow ze sloiczka. najlepiej stosowac karmienie mieszane-sloiczki plus samemu gotowac

Gość jejoooo
i jeszcze weteran sie znalazl:)

Gość chybaa
hmm.. pomysle nad tymi domowymi posilkami. Bo faktycznie mozesz miec racje.. Chociaz druga sprawa jest to ze moja cora to straszny łakomczuch i je wszystko co sie jej podaje i nie wybrzydza.. Wiec moze tak zle nie bedzie;)

moj ma 13 miesiecy ale daje mieszanie czasami obydwa dania sa domowe i zupa i drugie a czasami tylko zupa domowe w drugie ze sloiczka z tym ze te po roku sa calkiem dobre juz..nie sa takie mdle :) mi samej smakuja te z hippa w ksztalcie serduszka:D